Остават само три дни до финала на Евро 2020, но

...
Остават само три дни до финала на Евро 2020, но
Коментари Харесай

"Пътешественик във времето" разкри резултата във финала на Евро 2020

Остават единствено три дни до финала на Евро 2020, само че някои към този момент знаят кой ще бъде новият първенец на Стария континент и по какъв начин ще завоюва трофея! Фен, твърдящ, че е " странник във времето ", разкри, че Англия ще се провали в първия си европейски край.

" Трите лъва " ще изгубят с 1:2 за смут на 60 000 фенове по трибуните и милиони пред телевизионните екрани. Николо Барела ще даде задатък на " адзурите " в 31' с втория си гол от началото на шампионата, Мейсън Маунт ще изравни в 48', преди Федерико Киеза да донесе триумфа на " Скуадрата " в 77'.

Just here to help you out

Най-озадачаващото е, че ентусиастът, пусна видеодоказателство в ТикТок с насладата на италианците след края на мача. Клипът към този момент има над 6.5 милиона гледания в известната платформа.

" Това е леко плашещо! ", написа консуматор. Друг обаче вижда нещо неправилно. Във видеото " от финала " седалките на " Уембли " са сини, до момента в който сега митичният лондонски стадион е в цветовете на Англия и местата са червени.

" Пътешественикът " позна точния резултат от четвъртфинала Англия - Украйна. Двубоят приключи с погром - 4:0 за " Трите лъва ", което по никакъв начин не е елементарно за прогнозиране. Последователите му обаче сигнализираха, че той на няколко пъти разгласил неверни резултати, след което изтривал написаното, оставяйки единствено точните попадения.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР