Остават броени дни до Супербоул 57 - големият финал на

...
Остават броени дни до Супербоул 57 - големият финал на
Коментари Харесай

Superbowl 57: Кой ще надделее в "най-голямото шоу на Земята" ?

Остават броени дни до " Супербоул " 57 - огромният край на Американската футболна лига (NFL). Един против различен се изправят тимовете на Канзас Сити Чийфс и Филаделфия Игълс, а зрелището ще се организира на " Стейт Фарм Стейдиъм " в Глендейл, Аризона. Голямата звезда на полувремето ще бъде поп иконата Риана, а в идващите редове ще поговорим и за самия конфликт на терена.

Търси се новият крал на футболната лига

След като актуалният първенец Лос Анджелис Рамс не съумя да доближи " Супербоул ", един всред Чийфс и Игълс ще получи привилегията да вдигне огромния трофей в края на сезона.

За Канзас Сити Чийфс това е трето присъединяване на " Супербоул " в последните четири години, което е впечатляващо достижение. Те записаха актив от 14-3 през акцията и завоюваха сезона в Американската футболна конференция след победа над Синсинати Бенгълс във финала. Статистиката демонстрира, че все още Канзас Сити Чийфс разполага с най-хубавото нахлуване в NFL, а куотърбекът Патрик Махоумс е №1 в лигата на своята позиция.

Фаворит на букмейкърите обаче е тимът на Филаделфия Игълс, който от своя страна завоюва сезона в Националната футболна конференция. " Орлите " стартираха сезона с впечатляващите осем следващи победи, а по време на плейофите се оправиха елементарно с Ню Йорк Джайънтс и Сан Франсиско Фортинайнърс. Комбинираният резултат от тези два мача е 69-14 в интерес на Игълс, което приказва единствено по себе си за превъзходството на водения от Ник Сириани тим.

Подобно на Канзас Сити Чийфс, Филаделфия Игълс ще разчита доста на своя " звезден " куотърбек. Това е Джейлън Хъртс, който направи най-хубавия сезон в своята кариера. 24-годишният тексасец финишира акцията с 66% приключени паса, 3,701 ярда пасове и 22 тъчдаун подавания.

В същото време Патрик Махоумс е несъмнено един от най-хубавите куотърбеци на тази генерация, само че звездата на Канзас Сити Чийфс има проблеми с глезена. Очаква се той да бъде подготвен за огромния край и да играе, само че не е изключено да бъде по-предпазлив от нормално в изявите си.

Със сигурност най-голямото преимущество на Филаделфия Игълс в този " Супербоул " е страхотната отбрана на " орлите ". Отбраната на Игълс бе една от най-хубавите в лигата през сезона, изключително когато става дума за отбрана при подавания. В същото време бранителите на " орлите " са разрешили едвам 301.5 ярда на съперниците си, с което те отстъпват само на Сан Франсиско Фортинайнърс (300.6 ярда).

Двата тима, достигнали " Супербоул " 57, имат общо три извоювани трофеи в " Супербоул " досега. Канзас Сити Чийфс са печелили трофея два пъти в историята си - през 1969 и 2019 година, до момента в който Филаделфия Игълс реализираха единствения си към този момент триумф през 2017.

" Супербоул " 57 в платформата на WINBET

Най-големият игрален уебсайт у нас WINBET дава преимущество на Филаделфия Игълс, които имат лека преднина пред противника си във връзка с коефициентите. Операторът предлага и други благоприятни условия за , измежду които хендикап, ще има ли продължение и брой точки. Разбира се, срещата ще може да се наблюдава и онлайн със
залози в действително време.

Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на и на.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР