Остават броени дни до най-топлите и уютни празници и затова

...
Остават броени дни до най-топлите и уютни празници и затова
Коментари Харесай

18 стайлинг идеи за един уютен предпразничен уикенд

Остават броени дни до най-топлите и уютни празници и по тази причина този уикенд се обгръщаме с мирис на канела. Правим го и даже посредством си с всичко тези комбинации от бяло, бежово и кафяво, които носят чувство за мека и топла зима. Носим ги самоуверено в total look комбинации, изключително в случай че сме се приютили някъде надалеч от града в някоя уютна къща. Правим го и в града, до момента в който препускаме с последни задания в подготовката за празниците.



Неслучайно обемните и дълги  са измежду най-актуалните връхни облекла и тъкмо в този момент още повече желаеме да носим единствено тях, да се крием в топлата им мечешка прегръдка, даже и на открито да не е толкоз студено.



Меките пуловери харесваме в комбинации със светли панталони и дънки (те от дълго време не са непокътната територия за летните дни). И сигурно спортните облекла – като и jogger панталони – към този момент носим всекидневно. Излизаме с тях и на открито, без значение дали ги комбинираме с маратонки или груби боти.



При аксесоарите също имаме многообразие – от огромните топли шалове, през федора и по-спорните модели, които тъкмо в този момент можем да носим още по-небрежно. А в случай че още търсите last minute дарове, е единствено на клик разстояние с най-хубавите хрумвания. 

 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР