Остават броени часове до началото на най-голямо за годината автомобилно

...
Остават броени часове до началото на най-голямо за годината автомобилно
Коментари Харесай

Варна - Столица на автомобилните премиери за 2020 г.

Остават броени часове до началото на най-голямо за годината автомобилно ревю – Palace Auto Varna 2020, което ще се организира от 28 до 30 август във Варна и „ Дворецът на културата и спорта “.

 

На място ще бъдат показани новите трендове и министър председатели на международните марки - ALFA ROMEO, GREAT WALL, HAVAL, JAGUAR, KIA, MAZDA, MINI, PEUGEOT, AUDI, BMW, FIAT, FORD, HYUNDAI, JEEP, SKODA,SUZUKI, VOLVO. Лекотоварната гама на FORD и атрактивните мотори BMW .



Посетителите ще видят премиерно новия Fiat 500X Sport , който идва след версиите Urban и Cross, фокусирайки се върху млади клиенти, обичащи динамичността. Автомобилът има нов мотор FireFly Turbo 1,3 със 150 к.с. и 270 Нм. Окачването е с модифицирани настройки, шасито е снижено, има ново калибриране на кормилната система и 19-инчови джанти.



Освен 500X Sport на щанда на Fiat ще бъде изложен и актуализирания модел Tipo , който също е премиерен. Предлага се в три разновидността – седан, хечбек и комби, както и 4 равнища - Street, Mirror, и новите S-Design и Sport, създадени в съдействие с отдела Mopar. Автомобилът има сензорен екран и инфотейнмънт система Uconnect 7 " HD LIVE със съгласуемост за Apple CarPlay и Android Auto.



Изцяло новият Land Rover Defender към този момент пристигна и в България и за пръв път ще бъде показан на ревю. Легендарният всъдеход е тестван до границите на опциите, с цел да бъде оптимално устойчив и подготвен за провокациите на 21-ви век. Новият модел показва 70 години на нововъведения и усъвършенствания, отдавайки респект на историята на автомобила за издръжливост и стабилност, и в същото време оставайки напълно Defender, приспособен за новото време, в което живеем. Автомобилът има 290 мм пътен луфт и е кадърен да ви преведе през всевъзможни терени без капка съмнение.Defender е и първият автомобил с два вградени LTE модема за усъвършенствана съгласуваност, до момента в който новата сензорна информационно-развлекателна система на Jaguar Land Rover от Pivi Pro е с водещ в промишлеността дизайн и споделя електронен хардуер с най-новите смарт телефони.Land Rover Defender е пионер, поставайки домейн контролер в автомобила, който включва редица усъвършенствани системи за подкрепяне на водача (ADAS) и улеснения за ръководство. Автомобилът се предлага с дизеловите мотори с мощ 200 и 240 к.с., както и бензинови 4-цилиндров с 300 к.с. и 6-цилиндров мек хибрид с 400 к.с.



На щанда ще участва и Land Rover Discovery Sport , който към този момент се предлага и като плъг-ин хибрид. Функционалният и стилен SUV има 7 места и комфорт даже за най-взискателните.Под капака има електрифицирани мотори, в това число мек хибрид с 48 волта, а системата подкрепят да се понижат излъчванията и разходът на гориво.Новото Discovery Sport е същински Land Rover във всяко отношение, комбинирайки несъмнено ръководство на всевъзможен терен с впечатляваща дълбочина на прегазване от 600 мм.Същевременно общоприетата Terrain Response 2 система автоматизирано разпознава повърхността, регулирайки въртящия миг до безусловно съвършенство според от изискванията на шофиране.



Другият бранд на компанията – Jaguar , ще показа напълно електрическия I-Pace е първият по рода си премиум електрически SUV, който съвършено съчетава свръхмодерни технологии от бъдещето и динамичността на състезателен автомобил. От своето показване през 2018 година моделът завладя целия свят, с помощта на своите неоспорими качества. Литиево-йонната батерия е с потенциал от 90 кВтч и обезпечава пробег до 480 км единствено с едно зареждане.С неповторима алуминиева структура за върхова издръжливост на купето и с систематизиране на масите от 50:50, първокласният I-Pace предлага опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 4.7 секунди.Автомобилът също по този начин разполага със система за бързо зареждане, която подсигурява заряд от 0 до 80% за впечатляващите 40 минути.Двата извънредно леки и компактни електрически мотора, създадени от Jaguar, разполагат с мощ от 400 к.с. и 696 Нм неотложен въртящ миг. Моделът има повече от 80 международни награди, в това число Световен автомобил на годината 2019, Световен авто дизайн на годината и Световен еко автомобил.



Малкото му братче Jaguar E-Pace е петместен стилен SUV, който внася дизайна и динамичността на състезателен автомобил Jaguar в необятен, удобен и обвързван автомобил със задвижване на всички колела. Най-новият член на фамилията от SUV модели на Jaguar има отличителните предна решетка, атлетични пропорции, къси надвеси и мощни хълбоци на Jaguar, а опционалните 21-инчови алуминиеви джанти придават дръзка и целеустремена стойка. E-Pace е един от най-свързаните и интелигенти коли в своя клас. Информационно-развлекателната система със сензорен екран от последващо потомство свързва клиентите с техните обичани приложения като Spotify посредством InControl Аpps на Jaguar Land Rover.



На щанда на Volvo посетителите ще могат да видят XC60 - динамичен, изтънчен и подсъзнателен SUV, с който да се чувствате уверени и в сигурност, където и да отидете.

Следвайки стъпките на своя предходник второто потомство XC60 бързо стана най-продаваният модел във Volvo гамата. От първото потомство бяха осъществени съвсем милион продажби, трансформирайки се в най-продавания средноразмерен премиум SUV в Европа. Моделът има богата гама авангардни и екологични мотори, както и плъг-ин хибридна версия T8 Recharge с впечатляващите 390 к.с. мощ и 5,5 сек. ускоряване до 100 км/ч при единствено 2,8 л/100 км. разход на гориво. Системата BLIS в композиция с асистента за подкрепяне на кормилото може да облекчи напрежението при шофиране в претрупан трафик посредством уведомяване и дейна поддръжка.



Малкото му братче Volvo XC40 е особено планиран, с цел да посрещне провокациите на модерния градски живот и да направи ежедневните пътувания в града по-приятни и по-малко стресиращи. Моделът се предлага с олекотени, двулитрови 4-цилиндров мотори, както и с 3-цилиндров Drive-E. Иновативните и щадящи природата елементи подсигуряват дружелюбна динамичност и невисок разход на гориво, което превърща Volvo XC40 в съвършения сателит при всевъзможни пътувания. А по отношение на уговорката на Volvo Cars за понижаване на нездравословните излъчвания, в този момент XC40 може да бъде открит и с новаторския Т5 Twin Engine с Plug-in хибридна технология мотор. Още с формалното си показване през 2018 година, компактният премиум SUV Volvo XC40 съумя да развълнува и очарова хората както в международен мащаб, по този начин и в България. Сред редицата му интернационалните оценки са влиятелната премия Европейски автомобил на 2018 година, както и градски автомобил на България за 2019.



Премиум марката на Great Wall – Haval, е фокусиран върху създаването и производството на SUV коли. Тайната рецепта за триумфа на марката са отдаденост, пристрастеност и вслушване в клиентите. В моделите са вложени най-новите смарт технологии, приложени са най-високите стандарти за сигурност. Във Варна ще бъдат изложени Haval H6, Haval F7x, Haval H2 (2017) и фейслифтът Haval H2, както и пикапа Great Wall Steed 6.

 

На щанда на BMW посетителите ще видят обновената Серия 7, въплъщение на самоувереното наличие, изключителната мощ и оптималния комфорт. Изложеният автомобил е BMW 750Li, задвижван от новоразработения BMW TwinPower Turbo 8-цилиндров бензинов мотор и сериен xDrive. Емоционалният език на формите на елегантния дизайн, както и изключително уютната атмосфера в интериора с помощта на най-високото качество в детайлите, самостоятелните благоприятни условия за оформление и техническите нововъведения го трансформират във олицетворение на първокласния клас на BMW. Увереността среща ексклузивността. Луксът среща мощността.

 

Заедно с него BMW разкрива Серия 8 Гран Купе, спиращ дъха състезателен автомобил с чувство за разхитителен шир. Неговият дизайн е хармония в най-вълунващата си форма. Той основава един изцяло нов език на формите за първокласни спортни коли и излъчва неудържима мощност и впечатляваща пъргавост. BMW Серия 8 Гран Купе извършва това безкомпромисно спортно заричане на всеки метър от асфалта. Когато темпераментната стрелка на оборотомера се устреми към нови висоти, се форсира и пулсът на пасажерите. На всичките четири седалки – в една неустоимо извънредна и в това време впечатляващо спортна атмосфера.

 

Заедно с тях в Palace Auto Varna 2020 ще свети и кросоувърът BMW X4. Прогресивният му дизайн с сходните на купе линии мигновено разкриват тази жадност за деяние. А с помощта на първокласната динамичност на ръководството, новаторската олекотена структура с невисок център на тежестта, както и още по-високо равнище на мощността сред вас и вашата цел има единствено едно нещо: чистата наслада от шофирането.



Изцяло новата Mazda3 хечбек свети с блестящо наличие на дизайна, чувство за виталност, като извисява придвижването до форма на изкуство. Затова и моделът завоюва премията Световен авто дизайн за 2020 година Салонът е удобен, можете да синхронизирате мобилния телефон посредством Android Auto или Apple CarPlay по-лесно от всеки път посредством информационно-развлекателната система Mazda Connect. Комуникацията с автомобила става втора природа – посредством дизайна. А инженерите в региона на акустиката в Mazda са създали всичко допустимо да възпроизведат най-реалистичен тон като при осъществяване онлайн в съдействие с Bose.

 

Флагманът при седаните Mazda6 има G Vectoring Control (GVC), система, която се предлага в модела след 8 години проучване и разработки извършени в развойният център на компанията в Япония. Системата работи навръх правилото открит от Айнщайн. Измерва гравитационните сили и посредством основаване на ускоряване с противоположна мощ и посока ги преодоляват. Така получавате увеличена непоклатимост на автомобила с надзор на сцеплението на гумите с пътната настилка и по-добро систематизиране на натоварването сред обособените колела. Също по този начин повишен комфорт за пасажерите и динамичност.



Mazda CX-30 е вторият модел след новата Mazda3 от идващото потомство на компанията. В него е вложено най-новото потомство Skyactiv технологии. Те освен подчертават върху човешкия баланс и дават по-голям комфорт в автомобила, само че също по този начин разрешават по-добър надзор на окръжаващата среда. Така се извършва задачата за реализиране на неповторимото качество и тишина на купето. В автомобила има нови технологии като системата с 8 представителя Mazda Harmonic Acoustics и аудио Bose с 12 представителя, които са построени с най-висококачествени материали с внимание към всеки подробност, изпипани до край, с цел да основат едно вътрешно пространство с високо качество и неповторим финес на звука.



Най-големият SUV в гамата на Mazda CX-5 има еволюция на KODO дизайна, прецизна направа, хубав екстериор и просторното купе, построено с фокус на пасажерите, деликатно направено и великолепно комфортно за всички пасажери. Перфектен за дълги, занимателни пътешествия със фамилията и с другари. С най-новото потомство i-ACTIVESENSE технологии за сигурност, които има, всички могат да се провиснал и да се насладят на пътуването.



Palace Auto Varna 2020 разкрива Автомобилът на годината за Европа на 2020 - Peugeot 208. Автомобилът има бензинов, дизелов или електрически мотор. Именно EV версията ще бъде изложена на ревюто. Мощността е 100 кВт (136 к.с.), а оптималният въртящ миг 260 Нм, предоставящ мигновена реакция. Моделът има пробег до 340 км по WLTP с едно зареждане. В салона на 208 има Peugeot i-Cockpit 3D от най-ново потомство. Технологията предлага интуитивно ръководство с компактния волан с вградени бутони, програмируемия 3D дигитален инструментален панел, който е основан софтуерно в България от Visteon, огромния 10-инчов HD сензорен екран и 7-те лостчета.



Освен него на щанда на компанията ще бъде изложен и новия 2008. С линии, които са по едно и също време плавни и солидни, и с повишен пътен луфт, моделът обезпечава мощ и успеваемост. Неговият профил разкрива елегантните му изваяни страни, придавайки му динамичен жанр. Изразителната му предница, отличителният му светлинен автограф, 18-инчовите джанти, олекотени с аеродинамични детайли, хоризонталният челен похлупак с блестяща черна лента и покривът Black Diamond утвърждават неговия състезателен, непослушен темперамент.

 

Официален осигурител - Лев Инс

Официален лизингодател - УниКредит Лизинг

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР