Остава точно един ден до началото на седмия сезон на

...
Остава точно един ден до началото на седмия сезон на
Коментари Харесай

Филип Буков пред Life: Survivor е глад, мор и кръв

Остава тъкмо един ден до началото на седмия сезон на " Survivor ", който ще води както участниците в идното премеждие, по този начин и неговите фенове на островна страна с безкрайни плажове, внушителни планини и зрелищни водопади, само че също по този начин с опустошителни тропически стихии и диви животни. Авантюристичното предаване се завръща на дребния екран, този път от Доминикана, където кандидатите за купата " Последният оживял " ще се изправят пред най-големите си страхове, с цел да ще показват освен своята физическа, само че и духовна мощ.

Невижданите по мащаб деветдесетдневни игри, в които те самоуверено ще се впуснат още на следващия ден вечер, ще бъдат осъществени по напълно нов метод. Епизодите на формата ще бъдат предавани съвсем в действително време, което значи, че феновете му ще имат опцията да изживеят тежките тествания по едно и също време с неговите риалити герои, които ще се потопят храбро в незнайното. Освен това феновете ще могат да вземат интензивно присъединяване в развоя на събитията, определяйки всяка седмица кой участник да продължи напред.

Веднага щом се озоват край най-топлите води на планетата - тези на Карибско море, играчите, които ще бъдат разграничени в две племена, ще се сблъскат с капризите на времето, ще преживеят тежки ограничения, ще влязат в серия от епични борби и ще подписват комплицирани съюзи. За да стигнат до заветния край, от който единствено един от тях ще излезе като победител, те ще би трябвало да покажат редица сложни качества, да вземем за пример устойчива душeвност, съобразителност, комуникативност, стратегическо мислене и така нататък

Сега, часове преди старта на епичните борби, които ще завладеят ефира на bTV, се срещаме с една от десетте известни персони, формиращи племето " Известни ", а точно Филип Буков. Специално за Life.dir.bg артистът от " Татковци ", апетитен за най-големия секссимвол измежду мъжете от своето потомство в родното кино, показа повече за настройката и упованията си по отношение на рисковото шоу, в което напълно скоро ще се включи. Защо е решил да подложи на сходен сериозен тест самия себе си, разберете персонално от него:
Снимка: bTV
Би ли описал " Survivor "  с три думи?

Глад, мор и кръв.

Защо реши да се запишеш за присъединяване в предаването?

Много другари ми споделят, че биха желали да ме видят в такова предаване и считат, че ще се оправя на равнище. Това ме ентусиазира и взех решение да опитам.

Какво смяташ, че в никакъв случай не би направил в " Survivor "?

Компромис с правилата си и разбиранията за хората. Искам всеки да си получава заслуженото.

Кой (какво) ще ти липсва най-вече, до момента в който си в шоуто?

Приятелите и заниманията ми.
Снимка: bTV
С какъв вид участник в никакъв случай не би се сближил? Участник с какъв темперамент и качества би могъл да се трансформира в твой другар?

Не одобрявам хора без позиция, още повече интриганти. Аз съм непосредствен човек и точно такива одобрявам. За другар бих взел някого, с който имаме общ мироглед и, сигурно, някой кривак като темперамент.

Кой житейски урок ще ти оказва помощ най-вече в риалити формата?

Търпеливият постоянно печели.

Кой е най-големият ти боязън? Имаш ли уплахи?

Имах. Височините, само че ги трансфорах в пристрастеност.

Как реагираш, когато си сърдит?

Стискам зъби до последно, само че изкарат ли ме отвън нерви, нормално се удрям.

Ако можеше да срещнеш себе си, какво щеше да е първото ти усещане?
Снимка: bTV
Страшен з*дник, само че има нещо забавно в него.

Ако снимат филм, отдаден на живота ти, какво ще бъде неговото заглавие?

" 1001 фрактури "

Кой е най-големият компромис, който си правил?

Преди години отхвърлих доста добра работа, с цел да преследвам актьорската си фантазия и записах нови четири години в академията. До ден сегашен се чудя дали не сгреших.

Ако можеше да върнеш времето обратно, какво би трансформирал?

Щях да съм доста по-фокусиран върху значимите неща на по-ранен стадий от живота си, вместо да си изгубвам времето, само че допускам, че това са уроците на младостта. Също по този начин бих желал да съм по-подреден и проведен.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР