Остава пълна мистерия какво се се случило с една от

...
Остава пълна мистерия какво се се случило с една от
Коментари Харесай

Мистерия: Родни звезди се молят за Кирил Маричков

Остава цялостна тайнственост какво се се случило с една от легендите на рок музиката ни Кирил Маричков.

" Дръж се, бате Кире! Ти си войник, а всички ние сме с теб! ".

Този самоотвержен зов насочи музикантът Васко Кръпката, който сега е в Германия, само че бе научил тревожната вест, която обиколи България, Съединени американски щати и Канада, че обичаният " щурец " Кирил Маричков е претърпял акцидент и е прекъснал турнето си зад океана.

Вокалистът на " Щурците " е част от супергрупата " Фондацията ", само че се завърна прибързано у нас след случай, придружаван от асистент, поради болежка и по рекомендация на лекарите.

" Много се разтревожих, като прочетох новината. Ние сме близки другари с Кирил. Моля се единствено да не го боли нищо, апелирам се на Господ да е с него и му поисквам му да е блажен и бързо, бързо, бързо да се възвърне. Кире, бъди ми здрав, Кире! ", проплака Богдана Карадочева пред " България Днес ".

Колегата й Развигор Попов също бе научил за здравословния проблем на Маричков: " Прочетох, че Кирил е претърпял акцидент и че не е добре, само че детайлности за здравословното му положение не знам. Пожелавам му на тези светли празници да бъде час по-скоро здрав и да бъде подобен, какъвто си го знаем всички - радостен, с млад дух и добър музикант " - споделя Развигор.

Екип на в. " България Днес " се свърза и с Наско от Б.Т.Р., който пътуваше (бел. ред. - вчера) за концерт в Пловдив.

" Чух за случая. Колегата Славчо Николов е част от турнето на " Фондацията ". Не знам детайлности, само че е нещо по-сериозно от рухване или физическа контузия ", показа изпълнителят на " Цвете от луната ".

Композиторът артист Богдан Томов също бе научил от пресата за случая с Маричков.

" Прочетох новината, само че мисля, че не е нещо тежко и съществено ", безапелационен бе Томов и добави: " На тези години човек, колкото и деятелен и харизматичен да е, би трябвало да бъде сигурен, че претоварване не би трябвало да има ", настоя изпълнителят на " Фото, апелирам ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР