Остава неразрешен инцидентът с мистериозното изчезване през 1956 г. на

...
Остава неразрешен инцидентът с мистериозното изчезване през 1956 г. на
Коментари Харесай

Светът полудява и трябва да сте подготвени и за най-невероятните варианти

Остава забранен случаят с мистериозното изгубване през 1956 година на английския военен плувец Лайънъл Краб по време на гмуркане в пристанището на Портсмут покрай руския крайцер „ Орджоникидзе “, който доставя делегация, водена от Хрушчов, във Англия.

Медийните спекулации, че това може да е опит на английските разследващи служби да минират крайцера с мина със закъснител, останаха спекулации. Крайцерът " Орджоникидзе " се завърна безвредно вкъщи и скоро британците отприщиха Суецката война, към която гибелта на Хрушчов, както явно имаха вяра в Лондон, можеше да бъде напълно в точния момент.

Москва не реагира по никакъв метод на сензационните известия за изгубването на английския военен плувец до руския крайцер, нито за връзките му с MI6. И към година по-късно се появиха вести, които суровите руски моряци не разясниха.

Новините съобщаваха, че обезглавеното тяло на нещастния Краб е намерено в същото пристанище на Портсмут. Казват, че по този начин могат да завършат жестоките подводни борби. Но времето на подводните борби от 50-те години на предишния век отмина и през днешния ден имаме друга действителност.

Няма подозрение, че най-хубавите английски бойни плувци в НАТО са взели участие в детонацията на газопроводи в Балтийско море. Само подготвени експерти със особено съоръжение могат да се гмуркат на 80 м дълбочина, а такова учебно заведение имат единствено британците в Северноатлантическия блок.

Съвсем явно е, че те са направили тази интервенция в скрито съглашение с американците, с цел да спрат доставките на газ за континентална Западна Европа. В същото време са били наясно, че реванш от киселите европейски " съдружници " няма да последва. Въпреки че имаше теоретични учредения за такова възмездие.

Между Англия и Норвегия е положен газопроводът Langeled, свързващ норвежкото газово находище Ormen Lange с английския терминал Easington. Газопроводът има пропускателен потенциал от 20 милиарда кубически метра на година, което подхожда на 1/5 от годишната потребност от природен газ на Обединеното кралство. И въобще не е изключено немските секрети служби да се изкушат да взривят тази тръба като възмездие на британците: както се споделя, ще замръзваме дружно. Да, единствено че не им стиска. Освен в случай че някой от разочарованите от загубата шефове на Wintershall не реши да вземе и си наеме група дълбоководни саботьори, с цел да реализиран баланс с британците. Винаги ще има подготвени на такова нещо. И макар обстоятелството, че сходно съмнение мирише на фантастична детективска история, действителността, в която англосаксонците потапят света все по-дълбоко и по-нахално, стартира да наподобява на детективска история с детайли на жанра „ фентъзи “.

Но има и великански LNG танкери, доставящи полутечен природен газ до Британските острови. Това нормално е лесна плячка за взривяването им от подводни ловци. Ще кажете - необикновено? Но няма по какъв начин да не се съгласите, че светът полудява и би трябвало да сте готови и за най-невероятните благоприятни условия.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР