Остава критично състоянието на мъжа и жената, простреляни с пушка

...
Остава критично състоянието на мъжа и жената, простреляни с пушка
Коментари Харесай

Остава критично състоянието на простреляните в Трапоклово

Остава сериозно положението на мъжа и дамата, простреляни с пушка в неделя в сливенското село Трапоклово. Те са настанени в сливенската болница, а лекарите не престават да се борят за живота им, осведоми NOVA.

„ Двамата простреляни са в тежко общо положение все още. Те са в кома и на апаратна вентилация. И по двама има тежки пострадвания в резултат на огнестрелните пострадвания на разнообразни места по тялото ”, сподели доктор Трифон Величков от отделението по анестезиология в МБАЛ в Сливен.

По информация на полицията няма връзка сред стрелбата по Радостина и по Любо.

„ Става въпрос за лице, което е направило опит да убие дамата, с която до преди 15 дни е живял на фамилни начела. Не се знае какъв е претекстът. След стрелбата, същото лице е направило опит да убие и съседа си и се е самоубил ”, сподели окръжният прокурор на Сливен Пламен Стефанов.

Стрелецът е другар на дамата, а двамата до неотдавна живеели на фамилни начала, описват съседи. Мъжът се самоубил малко след действието. Полицията към момента обяснява аргументите, довели до кървавата драма.

Според близки на Радостина неотдавна тя се е изнесла от вкъщи, в който живеела с Петър и се прибрала в родното си село. Подала е и сигнал в полицията, че е заплашвана, само че дни по-късно отдръпнала жалбата си. Продължават разпитите на очевидците.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР