Остър скандал между лидера на Възраждане Костадин Костадинов и журналистите

...
Остър скандал между лидера на Възраждане Костадин Костадинов и журналистите
Коментари Харесай

Голям цирк! Как нарече Костадинов опонент в БНТ

Остър скандал сред водача на " Възраждане " Костадин Костадинов и публицистите и посетители на Българска национална телевизия се развихри в неделната вечер.

Причината бе отводът за достъп на журналистката Цвета Стратиева (Флора) да участва на събитие на проруската партия, на което да свърши професионалните си задължения. Според партийците тя не е позволена, тъй като " лъже ", съобщи Актуално.
-->
Последва гостра замяна на реплики на висок звук сред Костадинов и гостите на Бойко Василев в студиото, а точно - Константин Вълков и Асен Генов.

" Г-н Костадинов, въпросът е кой лъже - вие казвате, че България ще изпраща войски в Украйна - неистина.

Половината от депутатите ви имат влогове в евро. Вашият канал в Ютюб се финансира с непознати средства ", сподели Генов. Костадинов не даде пряк отговор в студиото.

Но по-късно  написа пост във Facebook, с цел да си изкара гнева върху Генов.

" „ Българска национална телевизия изцяло изплискаха легена – оказа се, че Бойко Василев е поканил като коментатор на изборните резултати Асен Генов “. 

„ Всеки път когато Асен Генов се пробва да изрази мнение по сериозна тематика, имайте поради, че това е декоратор-технолог в керамичното произвеждане, със приблизително обучение. Висок е към 160 сантиметра, на 55 години, без семейство и деца, почитател на харе кришна, живеещ в панелка в кв. Надежда.

Разбирам, че Бойко Василев желае да трудоустрои безработния фаянсаджия, само че въпреки всичко като поданик, който заплаща издръжката на тази телевизия, желая да знам какви са критериите. Защото познавам най-малко 10 други плочкаджии с изключение на Асен Генов, които биха били доста по-подготвени да проучват изборните резултати “, споделя още той посредством поста си в обществената мрежа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР