Останах изключително изненадана, когато получих информация от мои пациенти, че

...
Останах изключително изненадана, когато получих информация от мои пациенти, че
Коментари Харесай

Д-р Ангелова: Предписвам само медикаменти, преминали през клинични изпитвания

„ Останах извънредно сюрпризирана, когато получих информация от мои пациенти, че в обществените мрежи върви мое изявление с реклама на един артикул, един медикамент, който аз не познавам. Свързах се с публицисти и с други мои пациенти, от които разбрах, че съществуват и такива уеб сайтове “. Това сподели пред Българска национална телевизия пулмологът доктор София Ангелова.

Повод за реакцията й е оповестено измислено изявление с нея в уебсайт, който имитира този на Българска национална телевизия, с откраднати стопкадри и фотография на доктор Ангелова във подправена реклама на чужд за нея препарат.

„ С голямо почитание към Българска национална телевизия и вашето предаване, в което доста пъти сме говорили по проблеми за здравето, свързани с моята компетентност, с почитание към феновете желая да уверя, че всичко, което е написано под моето име и моята фотография, не дава отговор на истината “, акцентира доктор Ангелова.

Тя означи, че си дава сметка за времето, в което живеем, и това, че главната цел на множеството хора са парите, само че добави, че здраве не се купува с пари и насочи обръщение:

„ Моля ви, не купувайте лекарства от уеб сайтове, не купувайте лекарства от интернет. Преди да кликнете върху „ Купи “, помислете дали това няма да ви навреди. Моля ви, използвайте знанията, уменията на вашите лекари, тъй като ние имаме прелестни лекари.

На моите пациенти постоянно постановявам медикамент, който е минал през клинични изследвания, който е потвърдил своята резултатност и своята сигурност в практиката и това е потвърдено в клиничните изследвания “.

Д-р Ангелова изясни, че вирусите всекидневно са към нас, а в този момент сме на прага на есенно-зимния сезон и хората на първо място би трябвало да пазят своята имунна система.

„ То е обвързвано с позитивното мислене и с това, че би трябвало да се обичаме “, подсети тя.

От Българска национална телевизия оповестиха, че са сезирали неотложно способените органи за злоупотребата с фрагменти от тяхно предаване.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР