Остана още съвсем малко, докато в Netflix бъде пуснат Don`t

...
Остана още съвсем малко, докато в Netflix бъде пуснат Don`t
Коментари Харесай

Сцената, в която Дженифър Лорънс е била напушена

Остана още напълно малко, до момента в който в Netflix бъде пуснат Don`t Look Up . Един филм, към който има огромни упования поради звездния актьорски състав.
 Don't Look Up и първи филмов откъс на комедията с Леонардо ди Kаприо и Дженифър Лорънс
Лео ди Каприо ще избавя планетата

Ето по какъв начин - в филмовия откъс на Don`t Look Up

Все отново не всеки ден на едно място се събират артисти от ранга на Леонардо ди Каприо, Дженифър Лорънс, Мерил Стрийп и Джона Хил. За лукс и Ариана Гранде даже ще има малко присъединяване. И това надалеч не са всички, само че няма да задълбаваме повече в прослойка.

Режисираният от Адам МакКей ще бъде пуснат в стрийминг платформата от 24 декември и ще даде предпоставки за едно много занимателно изкарване на Коледа, тъй като комедията ще наблюдава опитите на двама астрономи, които не се славят с огромни знания и открития, да предупредят хората и държавното управление, че комета се е насочила към Земята.

Колкото и да са симпатични, никой не им има вяра, което може да се окаже проблем. А може и да не се. Интересното обаче е, че Дженифър Лорънс е решила да направи даже повече за ролята, от това единствено да си научи репликите добре.

Според Yahoo! Entertainment, след специфична прожекция на кино лентата в Лос Анджелис, актрисата и Адам МакКей са разискали някои неща към работния развой. И по този начин разбираме, че за една от сцените, в които героите на Лорънс и Ди Каприо са при президента (Мерил Стрийп) актрисата е решила да се напуши.

Но това, несъмнено, не е било някакво безчинство, а добре разискван с режисьора проект. В сцената Лорънс няма основни реплики, само че пък героинята ѝ по принцип прибягва до използването на марихуана, когато е напрегната и уплашена.
 Дженифър Лорънс, Кук Марони и новината за бременността на актрисата
Дженифър Лорънс чака бебе

Новината е публично доказана

А какво по-стресиращо преживяване от среща с президента. Затова и Дженифър Лорънс е решила да направи всичко в действителност доста реалистично. Но коментира, че по това време не е била бременна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР