Особеностите на мутация на варианта на показва, че мутацията му

...
Особеностите на мутация на варианта на показва, че мутацията му
Коментари Харесай

Учен: Омикрон може да е мутирал сред животни и да се е предал на човек

Особеностите на разновидност на разновидността на демонстрира, че разновидността му се е случила в популация на едри животни, а по-късно се е предала на индивида. Това е мнението на генералния шеф на научния център по молекулярно-генетични проучвания в Русия Андрей Исаев. 

" Знаем, че за нулев пациент с омикрон се смята човек с имунодефицит, хронично болен с ХИВ зараза, който е имал продължителен коронавирус. Предполага се, че COVID-19 е мутирал в неговия организъм. Но моята доктрина е малко по-различна. Знаме, че бозайниците, включително и огромните котки, другите типове елени, норки, боледуват от ковид. А в Южна Африка хората имат стеснен контакт с дивата природа. Смятам, че COVID-19 участва в популациите на огромните бозайници и там еволюира. Затова точно междувидовите преходи на вирусите провокират най-ярките оценки в комбинаториката на белтъците и образуват генетично разноообразие. ", разяснява Иасаев пред ТАСС.
Хората с алергии и астма са по-защитени против КОВИД; Омикрон бил " по-човешки "
Хората с алергии, в това число сенна хрема, астма и екзема, са с по-малък риск да се заразят с ковид, твърди проучване, разгласява...

Според него нулевият пациент с разновидността омикрон може да е погрешно открит. 

" Учените са могли да открият като нулев пациент човек с имунодефицит, само че не е реалност, че той е вярно открит. Пациентът е могъл да се болести от локални ловци или някой различен, който работи в резерватите ", добави още Исаев.

Още от ИНТЕРЕСНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР