Особено много ни допада търсенето на находки сред новите български

...
Особено много ни допада търсенето на находки сред новите български
Коментари Харесай

Българска черна комедия тръгва по кината в Деня на шегата

Особено доста ни подхожда търсенето на находки измежду новите български филми, които има с какво да се отличат от останалите. Едва ли има по-добро време от Деня на шегата, с цел да отправим оптимистичен взор към черната комедия „ Жълт олеандър “ със сценарист Димитър Стоянович.

Историята споделя за съвършения проект на подозрителен български политик за висок пост в Брюксел включва красивата му млада брачна половинка, някогашен италиански министър председател и една загадка среща в остаряла планинска вила. В сметката обаче не влизат появяването на някогашен ухажор и бездиханно тяло, които ще объркат всичко.
 Ответният удар на съветските хакери 31 март 2022 | Руски хакери неотдавна са се пробвали да обхванат в мрежите на НАТО и военните системи на някои източноевропейски...
Гледаме с неспокойствие към тази лента на режисьора Лъчезар Аврамов откакто останахме прелестно сюрпризирани от първия му филм „ Снимка с Юки “. В свят на крайните отзиви, по традиция филмите от този род тестват дали фенът към момента е запазил своята необятна скроеност във време, в което да изразиш непопулярно мнение е все по-трудно. Време е да си напомним, че светът е прекомерно необятен, с цел да бъде побран в тясно схващане. Голяма е вероятността в това да ни убеди и Китодар Тодоров в основната роля. Присъствието му е гаранция за черен комизъм на равнище и майсторско преобразяване.



Сред актьорите ще забележим още Мариан Вълев, Стефани Ивайло, Леонид Йовчев, Костадинка Аратлъкова и други. Очакванията ни са за качествена политическа ирония, ловко лавиране сред щекотливи тематики и още един мотив, който да ни предизвика както да се замислим, по този начин и да си осигурим здравословна доза смях. Учтивото кимване към обичани класики е наложително, както и напомнянето, че в случай че в нашата действителност не си споделяме истината през смях, то значи в действителност нещо не работи вярно в целия механизъм.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР