Основното приложение на целината е в кулинарията. Тя обаче има

...
Основното приложение на целината е в кулинарията. Тя обаче има
Коментари Харесай

Целината лекува шипове?

Основното приложение на целината е в кулинарията. Тя обаче има и няколко лечебни свойства, на които не се обръща задоволително внимание. Целината може да ви избави от шиповете и да отстрани ужасното възприятие на дискомфорт и вдървеност.

Шиповете са извънредно противен проблем, който мъчно намира своето решение. Има доста типове медикаменти в българската национална медицина с разнообразни билки и други съставки, само че не всяко е задоволително ефикасно. Целината, обаче, е фактически добър асистент в тази битка. Тя стопява шиповете.

Шиповете съставляват ставни възпаления, които лимитират дейностите на боледуващия. Той изпитва болежка при придвижване или най-често има ограничаване при несъмнено придвижване. Причините за шиповете могат да бъдат най-разнообразни – добре познатия стрес, фамилната обремененост, неправилната стойка, неприятни привички на придвижване, възраст. Най-често се появяват във врата, тазобедрените стави, гръбначния дирек.

Важно е да се посочи, че целината намалява кръвното, тъй че хора с ниско кръвно налягане би трябвало да се съветват с доктор, преди да прибегнат до този тип лекуване. Ако по време на приемане на лека получите някакви признаци поради намалено кръвно налягане, спрете да го употребявате. Това е единственото странично деяние.

 Шипове

Ето и рецепта, която може да облекчи вашата болежка и да ви разреши да се движите по-свободно:

За първата рецепта ще са ви нужни към 30 глави целина, както и кисело мляко. Настъргвате една от главите и добавяте към нея 2 с.л кисело мляко. След това би трябвало да изядете сместа като няма никакво значение кога на деня ще го извършите. Следващата стъпка е още веднъж да настържете глава целина и да я премесите с мляко – продължавате с това лекуване до момента в който свършат главите целина.

След 5 дни си направете 1 ден отмора. Хубаво е откакто мине първият цикъл да извършите отмора към 7 – 10 дни. Не бива да се отказвате елементарно. Все отново вземете под внимание, че приказваме за национална медицина, на която й е нужно повече време, с цел да подейства. След като премине интервалът на почивката, направете отново същия цикъл. За да се получи мечтаният краен резултат, се изисква неизменност.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР