Основно училище Христо Ботев“ от сливенското село Самуилово е победител

...
Основно училище Христо Ботев“ от сливенското село Самуилово е победител
Коментари Харесай

Отборът на ОУ „Христо Ботев“-Самуилово е победител в юбилейния футболен турнир

Основно учебно заведение „ Христо Ботев “ от сливенското село Самуилово е победител в тазгодишния Есенен футболен шампионат. В спортната конкуренция, която през актуалната година празнува 10-ия си рожден ден, сили премериха към 120 деца от учебните заведения в селата в общината и в кв. „ Речица “. Купите и премиите на финалистите връчи зам.кметът на община Сливен Пепа Чиликова. Тя поздрави треньорите и децата за напъните и отговорността към спортното предизвикателство. Чиликова означи още, че шампионатът е тласък за децата да се развиват, да живеят по-активно и да бъдат още по-социални.

На второ място се класира „ Св. Св. Кирил и Методий в кв. „ Речица “. Трети се подреди ОУ „ Найден Геров “ в село Гавраилово. Четвъртото място бе за тима на „ Св. Св. Кирил и Методий “ в Камен.

За класиралите се от първо до четвърто място, премиите бяха разпределени, както следва - 500, 300, 200 и 100 лева

Спортната демонстрация се организира годишно в два формата – пролетен и есенен футболен шампионат. Тя е по стратегия на Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните.
Инициативата е част от предпочитаната стратегия на Община Сливен да подтиква децата в обучителния развой и към по-активния и здравословен метод на живот.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР