Основният ремонт на общинската сграда , в която се помещават

...
Основният ремонт на общинската сграда , в която се помещават
Коментари Харесай

Обновяват 124-годишна обществена сграда в Божурище

Основният ремонт на общинската постройка, в която се обитават " Бюрото по труда ", работа " Земеделие ", " Общинския списък " и работа " Социално подкрепяне ", доста скоро ще завърши. Сградата ще придобие европейски образ и функционалност, като нейният живот ще бъде продължен с десетилетия, оповестява кметът на Божурище Георги Димов.

По думите му с изключение на за построяването на нови зони за отдих и материална база, община Божурище се грижи и за  своето материално завещание.

Въпросната постройка е издигната през 1897 година. Тя е с голямо публично значение и всекидневно се посещава от жители, които имат работа, обвързвана с четирите радикално разнообразни по своята същина държавни служби.


 Игрищата в Божурище към този момент са в положително положение и безвредни за прилагане Игрищата в Божурище към този момент са в положително положение и безвредни за прилагане
Скъпи съграждани, това е действителното положение на футболните стадиони към вчерашна дата. Пари за главен ремонт ще бъдат заложени в новия б...

Ремонтът на постройката е повсеместен. Той включва саниране, боядисване, ремонт на покрива и околното пространство, като предпочитани са – възобновяване и укрепването на повредите и деформациите, установени посредством градивното проучване и оценка на състоянието на постройката.

Изгражда се и нова детска площадка при блоковете на „ Минстрой “ в Божурище.



„ Площадката е напълно актуализирана и в нея са сложени детски уреди, остава да бъде инсталирана още една люлка и беседка за отдих “, добавя кметът.  

Още от СОФИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР