Основният проблем, който виждам в това крайно безотговорно поведение е

...
Основният проблем, който виждам в това крайно безотговорно поведение е
Коментари Харесай

Предприемачът А. Бъчваров към депутатите: Глад ни чака по Коледа, ако не се приемат законите по Плана за възстановяване

Основният проблем, който виждам в това извънредно безконтролно държание е обвързван с Плана за възобновяване и развиване. Този проект за развиване не е бащиния. За да бъдат отпуснати тези пари, би трябвало да бъдат признати най-малко 20 законови промени - закон за публичните поръчки, закон за противопоставяне на корупцията, наредби за вярното подаване на сигнали и тяхната проследимост ".

Това съобщи предприемачът Андрей Бъчваров пред Нова телевизия, разяснявайки нуждата да се одобряват закони, с цел да може Плана за възобновяване и резистентност да влезе в действие.

" Преживяхме инфлации, коронавирус, преживяхме 3-месечни и 6-месечни отлагания на заплащания, претърпяваме война, и внезапно се разсънваме с нова рецесия - рецесията с безвремието. Проблемът е, че ние тези пари сме ги сметнали, в това число в заплатите. Ако това безвремие и този злостен банкетен протест продължава, ние План за възобновяване и развиване няма да забележим. Ние ще губим по половин милиард месечно. Ако ние не приемем сега този проект, т.е. тези 20+ закона, по Коледа доста хора няма да има какво да сложат на масата си да ядат. Това безочливо заявяване на бойкотиране на гласувания, значи, че който го бойкотира, той го и поддържа. В този ред на мисли съм слисан от безпардонната цинична безочливост от неистини в пространството ", безапелационен е предприемачът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР