Основният ни мотив да подкрепим проектокабинета Габровски беше политическата криза,

...
Основният ни мотив да подкрепим проектокабинета Габровски беше политическата криза,
Коментари Харесай

Станислав Анастасов: ДПС ще разговаря за правителство и с тези, които лъжат по наш адрес и ни лепят етикети


Основният ни претекст да подкрепим проектокабинета " Габровски " беше политическата рецесия, в която се намира България, икономическата рецесия, войната, която се води на няколкостотин километра от нас, както и това, че от ГЕРБ не предложиха чисто партийно държавно управление, а експертно. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ депутатът от Станислав Анастасов  Станислав Анастасов Станислав Анастасов - министър на околната среда и водите в държавното управление на Пламен.

Това са плюсовете, само че имаше и минуси. Политическата обстановка слага нелека задача пред партиите и изисква много умелост, национална отговорнист, изисква да създадат и огромни взаимни отстъпки. Един от миниусите беше, че ГЕРБ не поставиха задоволително старания да съберат едно устойчиво парламентарно болшинство, съобщи Анастасов.

Ситуацията изисква национално виновните, систематичните партии да търсят поле на единодушие, стратегия и по-късно да оферират цели. Зад едно държавно управление би трябвало да стои ясно парламентарно болшинство. Решаването на проблемите на хората изисква решаването на казуса на проблемите – политическата рецесия. Ние направихме големи взаимни отстъпки със себе си, тъй като не беше изпълнено изискването ни за разговор. Това би трябвало да служи за образец. Липсата на предвидимост и явен мандат за осъществяването на политики ни носи негативи и на открито, изглеждаме като нестабилна страна. Моментът е исторически. България има историческия късмет да излезе от всички рецесии, които я затрупаха през последните години, уточни депутатът от.

Надяваме се, че България не отива към избори, тъй като те няма да доведат до нищо положително. Българските жители не желаят избори, добави той, като разяснява и номинацията на акад. Денков за министър председател с втория на мандат на " Продължаваме промяната ".

Както обявихме и за проф. Габровски, първо желаеме да има разговор, да се акцентира на консистентното държание – не през днешния ден да се приказва едно, а на следващия ден – друго. Ние сме за върховенството на закона. Ако някой е направил неточности, дано да си ги признае и да вървим напред. България има опит с едни доста сполучливи съдружни държавни управления. Политическа партия да не си мислят, че историята стартира с тях. Нека прочетат историята - едно такова държавно управление ни вкара в НАТО, едно такова ни вкара в Европейския съюз. По време на тези две държавни управления виталният ни стандарт се подвигна в пъти, означи Станислав Анастасов  Станислав Анастасов Станислав Анастасов - министър на околната среда и водите в държавното управление на Пламен.

Попитан дали ще поддържа държавно управление с мандата на Политическа партия, той сподели: " На този въпрос не може да се отговори с " да " или " не ". Трябва разговор, трябват национални цели. Важното е какъв вид политика политика ще прави акад. Денков, дали ще се отхвърли от модела на ГЕРБ и ще трасираме един нов път в политиката, дали ще има разговор за цели, а не за персони ".

Има детайли в Политическа партия, които са сложни за разговор – те нямат проблем да нарушават Конституцията, да си служат с неистини, да битовизират политиката. Дотук има единствено минуси, само че да забележим на следващия ден какво ще приказваме. Защото българите желаят да има държавно управление и да се приказва за национални цели. Ситуацията изисква брутални взаимни отстъпки. Такъв компромис беше да подкрепим държавно управление на ГЕРБ, откакто в никакъв случай не сме го правили, съобщи депутатът от.

В третия мандат бащите на българската Конституция са планували повече еластичност. От чисто конституционна позиция там има повече благоприятни условия, уточни той.

Българските жители и външните сътрудници чакат постоянно държавно управление. Тук отговорността е наша – на систематичните партии, да стартираме да решаваме проблемите им. ще беседва с всички, в това число и с тези, които си разрешават да лъжат по наш адрес и да ни лепят етикети, тъй като хората желаят да имат държавно управление, сподели още Анастасов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР