Основният инвеститор в германския Херта (Берлин) Ларс Виндхорст сериозно разкритикува

...
Основният инвеститор в германския Херта (Берлин) Ларс Виндхорст сериозно разкритикува
Коментари Харесай

Основният инвеститор в Херта определи като грешка вложението от 375 млн. евро в клуба

Основният вложител в немския Херта (Берлин) Ларс Виндхорст съществено разкритикува клубната подчиненост и съобщи, че в този момент осъзнава каква неточност е направил с вкарването на свежи финанси в клубната каса.

" Разчитах, че ще попадна на рационални и далновидни хора, които управляват Херта. Хора, които също като мене желаят резистентен триумф на клуба ", съобщи предприемачът пред списание " Капитал ", което излиза през днешния ден в немската столица.

Но добавя, че йерархията от ръководещи хора в клуба е съсредоточена върху това " да остане на власт и да си резервира вътрешните близки връзки ", само че не пожела да посочва имена.

45-годишният паралия разгласи, че е направил заплащания за общата сума от 375 милиона евро от 2019-а година насам и го назова неточност.

" Честно казано, от днешна позиция, да – за злощастие дадох тези пари. Инвестицията в Херта беше едно мятане на пари без никакви позитивни последици ", съобщи Виндхорст. Но макар разочарованието си, той не счита да напуща клуба, въпреки и играчите от Берлин да са единствено на точка от зоната на изпадащите. Попитан за какво въпреки всичко остава, той изясни: " Няма да разреша на никого да изгори ей по този начин 375 милиона евро и заради това няма да се откажа. Херта ще проработи като съвременен клуб ", съобщи още богаташът.

От Херта показаха изненада за рецензиите и обявиха, че управата ще инициира среща с Барнс Виндхорст, с цел да се разбере какво тъкмо има поради той.

" Г-н Виндхорст не е правил никакви изказвания в тази посока нито на съответните клубни срещи, нито пред хората в Борда. Откакто се причисли към Херта, всички решения бяха взети единомислещо от консултативния съвет. Ще желаеме среща, с цел да го попитаме какво тъкмо има поради, се споделя в изказването на тима.

Виндхорст стартира връзките си с Херта с концепцията да го трансформира в „ огромния градски клуб “, който се бори за водещите позиции в Бундеслигата и да се класира постоянно в Шампионската лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР