Основният акционер на “Левски“ Наско Сираков обяви, че лицензът на

...
Основният акционер на “Левски“ Наско Сираков обяви, че лицензът на
Коментари Харесай

Наско Сираков: Има опасност за лиценза на “Левски“, но се преговаря с мощен чужд инвеститор

Основният акционер на “Левски “ Наско Сираков разгласи, че лицензът на клуба за идващия сезон е съществено заплашен поради остарели задължения. Той обаче заяви, че сега се водят диалози с “мощен непознат вложител “, който може да избави ситуацията.

След отдръпването на Васил Божков “Левски “ не може да се стабилизира и е на ръба на оцеляването. Последните седмици няколко играчи на отбора напуснаха поради дължими суми, а тимът има слаби резултати в шампионата.

Mediapool разгласява цялата позиция на Наско Сираков без редакторска интервенция:

Скъпи последователи на Левски,

В навечерието на един от най-светлите празници на християните – Великден, желая да Ви срещна с последните значими събития към обичания ни клуб. Преди към година, когато поех Левски с помощта на голямата Ваша поддръжка, имах няколко варианти, с цел да съумея да извадя клуба от най-тежкото положение, в което беше изпаднал в своята вековна история. Заварих го с задължения от над 30 млн. лева и пред банкрут. Моята съществена задача беше да не разреша да се стигне до такава степен, както Ви дадох обещание на първото си изявление като притежател.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР