Основната тема в Бъкингамския дворец в следващите 90 дни ще

...
Основната тема в Бъкингамския дворец в следващите 90 дни ще
Коментари Харесай

Защо Чарлз нае бившия дизайнер на Apple

Основната тематика в Бъкингамския замък в идващите 90 дни ще бъде коронацията. Тържественото събитие, на което Чарлз ще бъде коронован за крал на Англия, ще се състои на 6 май, а към този момент се знаят и някои детайлности за програмата.
 Коронацията на Чарлз Трети и Камила, и повече детайлности за програмата
Каква изненада ще включва коронацията на Чарлз

Бъкингамският замък разкрива първите проекти за церемонията

Докато чакаме да бъдат оповестени огромните музикални имена, които ще вземат присъединяване в концерта пред замъка Уиндзор през празничния уикенд, получаваме друга оригиналност - дворецът разкри формалното лого на коронацията на крал Чарлз Трети.

То е в цветовете на английския байрак и изобразява цветя, които да припомнят за любовта на краля към природата. Това не са какви да е цветя, е четирите национални: розата на Англия, нарцисът на Уелс, магарешкият трън на Шотландия и детелината на Северна Ирландия.

Четирите цвята се повтарят и са вплетени в облика на короната на Сейнт Едуард - златната корона, направена през XVII век за коронацията на крал Чарлз Втори, с която ще бъде коронован и синът на кралица Елизабет.

Любопитно е, че Бъкингамският замък е наел известно дизайн студио за логото на коронацията. Това е LoveFrom, което е благосъстоятелност на Джони Ай - някогашният дизайнер на Apple, разясняват от Dezeen. Логото ще бъде употребявано на флагове, мърчъндайз и всевъзможни предмети, които се употребяват по време на уикенда на коронацията.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР