„Основната персона, срещу която хората с основание протестират, Бойко Борисов,

...
„Основната персона, срещу която хората с основание протестират, Бойко Борисов,
Коментари Харесай

Тошо Тошев: Медиите се държат слугински, вече сме азиатци

„ Основната личност, против която хората с съображение стачкуват, Бойко Борисов, е доста изплашен. На него рядко му се е случвало нещо такова в сходна обстановка... Оставал съм с усещането, че на него му е прелестно да има митинги под балкона му, тъй като това му дава опция да „ реши въпроса “ по лесните митинги за цената, за параграф от закона, за налога. В случая става въпрос за световен митинг, който не харесва лицето на властта, акъла на властта “.

Това разяснява пред БНР Тошо Тошев, публицист, основен редактор, издател, публицист.

Според него идва краят на смешния джип престиж на Бойко Борисов:

„ Това е джип, който работи по читалищна постановка, нещо от времето на " Многострадална Геновева ". Той ги лъже, че се интересува, те го лъжат, че са добре... Г-н Борисов ще остави след себе си и обичайно пипнати неща, само че няма нито една приключена автомагистрала...

По думите на Тошо Тошев лицата на митинга са доста особени:

„ Това са най-вече млади и одухотворени хора... Освен това ролята на президента Румен Радев внезапно внезапно набъбна и това е поради нелогично глупавата неточност на прокуратурата, която нахлу в президентството “.

Според Тошев в тази ситуация сериозна неточност има и НСО, която за първи път откогато съществува позволи въоръжено навлизане в постройката на президентството.

Тошев акцентира, че само по времето на Симеон Сакскобургготски българската публицистика е била свободна:

„ След това отидохме на опашката и в този момент сме към азиатски княжества освен по независимост на медиите. Не самото ръководство на Борисов е отговорно това, а самият метод на сортиране на хората, които се интервюират е противоречив... Състоянието на медиите в България бих определил като слугинско “, сподели Тошев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР