Основната мисия на ВМА е високопатриотична - грижа за съхраняване

...
Основната мисия на ВМА е високопатриотична - грижа за съхраняване
Коментари Харесай

Радев изпрати поздравителен адрес до ръководената от Мутафчийски ВМА

" Основната задача на ВМА е високопатриотична - грижа за запазване и възобновяване на здравето на военнослужещите. Чест прави на поколенията военни медици, че с помощта на тяхната безрезервност и професионализъм, ВМА постоянно е била на равнището на условията и поставените задания са решавани сполучливо ", показва президентът.

Президентът откроява традициите във ВМА и напъните на чиновниците в лечебното заведение, с помощта на които през днешния ден то е актуален научнообразователен и диагностично-лечебен комплекс, посочеват от прессекретариата на президента.

По думите на Румен Радев, ВМА е един от главните стълбове на родната медицина, в който се ползват най-високите международни стандарти в здравното обучение и процедура.Държавният глава показва признателността си към управлението и всички военни и цивилни чиновници на ВМА за тяхното високо възприятие на отговорност, посветеността на здравната специалност и устрема за непрестанно рационализиране. " Уверен съм, че ще продължите и отсега нататък да влагате душа и сърце във Вашата високоблагородна специалност в работа на индивида ", показва още президентът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР