Основната британска опозиционна формация - Лейбъристката партия - обявява промяна

...
Основната британска опозиционна формация - Лейбъристката партия - обявява промяна
Коментари Харесай

Опозицията предлага мек Брекзит

Основната английска опозиционна групировка - Лейбъристката партия - афишира смяна в политиката, която открива опция Англия да остане в единния европейски пазар и митническия съюз няколко години като част от "мек " Брекзит, разгласи представител на партията, представен от Reuters.

Партията ще предложи същите "основни условия " като сегашните връзки на Лондон с Европейски Съюз да се запазят в течение на временен интервал след Брекзита през 2019 година, а по-късно - всички варианти да бъдат отворени, сподели представителят.

Коментарите му се появиха след обява в английския в. The Guardian, в която министърът за Брекзита в държавното управление в сянка на опозиционната Лейбъристка партия Киър Стармър поддържа "продължаване на участието в единния пазар на Европейски Съюз след излизането от Европейски Съюз през март 2019 година ", което ще трансформира лейбъристите в партията на "мекия Брекзит " и ще обезпечи по-безболезнени стопански последствия.

Партията на Джереми Корбин ще "остави отворена също опцията Обединеното кралство да остане член на митническия съюз и на единния пазар за непрекъснато, и след края на преходния интервал ", показва вестникът.



Дългосрочно съглашение обаче може да се обмисли единствено в случай че едно лейбъристко държавно управление убеди преди този момент останалата част от Европейски Съюз "да одобри специфична договорка за имиграцията и промени в разпоредбите за свободното придвижване ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР