, основен рисков фактор за различни заболявания, свързани с начина

...
, основен рисков фактор за различни заболявания, свързани с начина
Коментари Харесай

Тропическо растение, произхождащо от Китай, помага в битката със затлъстяването

, главен рисков фактор за разнообразни болести, свързани с метода на живот, като диабет и хипертония, е необятно публикувано в международен мащаб, което изисква новаторски решения за битка с него,

Многоинституционална изследователска група, ръководена от доцент Акико Коджима от Висшето учебно заведение по човешки живот и екология към университета " Осака Метрополитън ", е постигнала забележителен прогрес в това отношение. По-рано групата организира изследване на въздействието на екстракта от Mallotus furetianus (MFE), тропическо растение, произхождащо от остров Хайнан, Китай, върху предварителната защита на омазняването на черния дроб, само че антизатлъстяващите резултати на MFE и техните механизми не са били изяснени до момента.

Сега експертите вземат решение да употребяват мишки за модел на затлъстяване, с цел да ревизират действието на растителния дестилат против трупането на непотребни килограми. Резултатите се оказват забележителни. Терапията доста потиска повишението на телесното тегло и масата на мастната тъкан. Освен това се следят морфологични промени в черния дроб и мастната тъкан на мишките. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР