Основателят на единствената Академия на сватовниците в Русия разкрива тайната

...
Основателят на единствената Академия на сватовниците в Русия разкрива тайната
Коментари Харесай

Най-необичайните изисквания, които милионерите поставят пред бъдещите си съпруги

Основателят на единствената Академия на сватовниците в Русия разкрива тайната и описа какви невероятни претенции имат милионерите и милиардерите към бъдещите си съпруги...

Някои критерии са напълно явни: богатият мъж желае да види до себе си привлекателна, забавна и общителна брачна половинка, с която ще се усеща комфортно както вкъщи край камината, по този начин и на обществени събития.

Друго постоянно условие на някои богати мъже е булкатада няма предходни бракове и да не е дете на разведени родители. Но, би трябвало да признаем, че има милионери, които не се тормозят да си " вземат " разведена жена и деца.



Понякога обаче заможните мъже имат в действителност необикновени условия. Например, един от ухажорите милиардери, който се обърнал към организацията изискал булката му да е... девствена. Дори желал кандидатките да имат документ, доказващ това...

Други претенденти пък държат на естествената хубост и държат да получат увещание от еластичен хирург, че дамата пред тях не се е тунинговала.

Така че, в случай че мечтаете за милионер, помислете добре, преди да измененията нещо по себе си благодарение на пластичната хирургия.



Обикновено си мислим, че богатите мъже си търсят млади дами, само че има и такива, които желаят дамата да има навършени най-малко 35 години.

И да знаете - богатите не са претенциозни.

„ Мъжът може да бъде повече от удовлетворен от обстоятелството, че една жена просто знае по какъв начин да готви “, смее се собственичката на организацията. Що се отнася до нежния пол, той избира по-дълго време. Жените се интересуват от благосъстояние на мъжа, къде живее, какво семейство има, по какъв начин се отнася с децата, какво обича и така нататък



Въпреки обстоятелството, че намирането на верния сътрудник не е лесна задача, специалистът е уеден, че дамите и мъжете са в положение да се намерят индивида за тях и да основат щастливо семейство, в случай че са подготвени да се изслушват един различен, да работят върху връзките и да вземат поради потребностите на обичан човек.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР