Основателят на Ecotricity каза, че ще насочи усилията си към

...
Основателят на Ecotricity каза, че ще насочи усилията си към
Коментари Харесай

Топ Just Stop Oil дарител Дейл Винс тегли пари и казва, че повече протести са „безсмислени“

Основателят на Ecotricity сподели, че ще насочи напъните си към нова идея, наречена Just Vote, която предизвиква младежите и гласуващите за първи път да упражняват своето демократично право.

В изказване господин Винс сподели: „ Факт е нашата изборна система, че единствено една от двете партии може да сформира идващото правителство; желаеме да сложим акцент върху тази действителност и на опцията, която имаме – да изберем зелено държавно управление, такова, което ще прегърне опциите, пред които сме изправени, вместо да ги трансформира във зложелател – и да ги употребява, с цел да се оправи с дългия лист от проблеми, пред които сме изправени като страна. “

Лейбъристите дадоха обещание да забранят даването на нови лицензи за изследване на петролни и газови залежи в Северно море.

Г-н Винс приветства „ убедеността и ангажираността “ на Just Stop Oil, чиито демонстрации има финансиран от основаването на групата, само че допусна, че по-нататъшни дейности биха били в интерес на държавното управление посредством поддържане на „ културната война “.

„ Въпреки че разбирам разочарованието, което хората изпитват, имам вяра, че по-нататъшните митинги и спирането, идва с тях са безсмислени. Бих отишъл по-далеч и бих споделил, че биха били контрапродуктивни “, сподели той.

Петима са упрекнати, откакто протестиращи Just Stop Oil прекъснаха представлението на Les Miserables в лондонския Уест Енд

„ Следователно към този момент няма да финансирам митинги, а вместо това ще пренасоча цялото си време, старания и финансиране към нова идея. “

Прочетете повече:
Петима са повдигнати обвинявания, откакто протестиращи прекъснаха представлението на Les Mis
Just Stop Oil „ нанесе незаконни вреди “, като напръска държавна постройка

Говорителят на Just Stop Oil се разстрои

Това идва, откакто Риши Сунак разводни напъните за справяне с климата рецесия, в това число петгодишно закъснение на възбраната за нови коли с изкопаеми горива, с цел да се избегне социална „ негативна реакция “.

Лейбъристите дадоха обещание да запазят задачата за 2030 година за електрически коли, в случай че завоюват идващите избори.

Статутът на господин Винс като покровител на групата провокира апели от Консерваторите за лейбъристите да върнат даренията от него, потвърждавайки, че това легитимира тяхната тактичност.

Г-н Сунак също се опита да подчертае господин Подкрепата на Vince, заявявайки, че това демонстрира, че „ еко-фанатиците “ от Just Stop Oil „ пишат енергийната политика на Keir Starmer “. заявявайки, че е „ изцяло законен човек “, от който да приема пари.

Проучването допуска, че британците поддържат ограничения за справяне с изменението на климата, само че салдото се измества, когато ги попитаме за мнението им дали сходни дейности нанасят удар на персоналните им финанси.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР