Основателят на борческата групировка СИК и настоящ банкер Младен Михалев

...
Основателят на борческата групировка СИК и настоящ банкер Младен Михалев
Коментари Харесай

Младен Михалев – Маджо ще става дядо! Основателят на СИК чака първородното си внуче от щерка си…

Основателят на борческата формация СИК и сегашен банкер Младен Михалев – Маджо чака появяването на първородното си внуче.

Дъщерята на Михалев – Йоанна, е бременна в 8-и месец и до няколко дни ще даде живот на плода в утробата си.

Терминът на 26-годишната дъщеря на Маджо е на 14 февруари – денят, в който преди 2 години тя се сгоди за избраника си  Иво Диков . 30-годишният шурей на  Младен Михалев  е племенник на някогашния основен проектант на София Петър Диков и сходно на чичо си, също е проектант.

От обкръжението на  Младен Михалев  не разкриват какъв ще е полът на пеленачето, само че упованията са за мъжка рожба. Младенецът евентуално ще бъде кръстен на заможния си и авторитетен дядо. Йоанна Михалева ще роди в частна столична клиника, като бременността й протича съвършено и без затруднения.

Дъщерята на Младен Михалев се завърна в България преди две години , откакто приключи висшето си обучение в Лондон. Казват, че тя се е прибрала в родината поради любовта си с Иво Диков, който минава за един от най-хубавите архитекти на жилищни здания.

След прибирането си в България  Йонна Михалева пое туристическия бранш  в бизнес империята на татко си и ръководи хотелските комплекси от веригата „ Хелена ризорт ” в Слънчев бряг, които в миналото бяха благосъстоятелност на починалия оръжеен необут Младен Мутафчийски. След гибелта на Мутафчийски сдружението на Младен Михалев – Маджо „ Булимпекс ” усили капиталът на акционерното сдружение от 7 на 14 милиона и по този метод тогавашният създател на СИК постави ръка върху хотелите, които се ръководят от щерка му, написа “Уикенд”.

Скорошното раждане на  Йоанна  няма да навреди на работата й, защото има много време до летния сезон. Наскоро дъщерята на Маджо летяла за Франкфурт в напреднала бременност, с цел да подпише контракт с огромна туроператорска компания от Германия. Според договора, немците ще пратят 4000 туристи от Германия това лято, като междинната цена на нощувка, която ще плщат чужденците е 49 евро.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР