Основателят и китарист на Дюран Дюран“ Анди Тейлър е в

...
Основателят и китарист на Дюран Дюран“ Анди Тейлър е в
Коментари Харесай

Известен китарист с тежко признание

Основателят и китарист на " Дюран Дюран “ Анди Тейлър е в четвърти етап на рак на простатата, разкриха сътрудниците му от групата на гала по въвеждането в Залата на славата.

61-годишният Тейлър не съумя да участва на церемонията, само че артистът Саймън ле Бон прочете писмо, написано от Анди, в което той разкрива, че е бил диагностициран с рак на простатата преди четири години и има голям брой метастази, предава NOVA.

" Много фамилии са претърпели бавното " изгасване ", което значи това заболяване и, несъмнено, нашето семейство не прави изключение. Получавах изключителна терапия за моето заболяване, само че неотдавна получих рецидив. Моето положение не съставлява непосредствена опасност за живота ми, само че няма лек. Въпреки изключителните старания на моя екип, би трябвало да бъда почтен, че съм на ръба и душевен, и физически. Това обаче не би трябвало да омаловажава това, което групата (с или без мен) е съумяла да построи и поддържа в продължение на 44 години “, написа Тейлър в писмо, прочетено на церемонията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР