Осмият сезон на кулинарното шоу MasterChef стартира на 8 септември

...
Осмият сезон на кулинарното шоу MasterChef стартира на 8 септември
Коментари Харесай

Тиктокър, модел, любящи майки и баби превземат Мастършеф

Осмият сезон на кулинарното шоу MasterChef започва на 8 септември от 20:00 ч. по bTV със забележителни хоби-готвачи, наелектризиращи борби, вдъхновяващи истории и трепетно очакване. Кандидатите за присъединяване в идния сезон ще бъдат групирани в разнообразни категории, съгласно ястието, с което желаят да впечатлят журито, а кулинарните дуели ще се окажат колкото оспорвани, толкоз и занимателни, и завладяващи.

Талантливите готвачи с хъс и вдъхновение ще покажат, че готвенето може да бъде и занимателно, до момента в който се борят за бяла престилка, която обезпечава място в надпреварата и е първа крачка към огромната премия от 100 000 лева
-->
На безкомпромисните Chef Илиан Кустев, Chef Александър Таралежков и шефа на шефовете Явор Сарафов се пада сложната задача да отсеят най-хубавите измежду най-хубавите, а Кустев ще  заключи обстановката с думите: „ И тримата с вас сме доста разнообразни, освен като характери, само че и като кулинарни желания и усети, и тъкмо поради това знам, че дружно можем да открием най-хубавия MasterChef до момента. “

И въпреки да са безкомпромисни и малко „ страшни “ за част от участниците, които ще прекрачат прага на кухнята на MasterChef, една дама ще признае, че „ първият е най-красив, вторият – най-игрив, а третият – най-умен “.

В петък вечер на телевизионния екран ще изгреят ландшафтен проектант, цветарка, модел, тиктокър, експерт по цифров маркетинг, любящи майки и баби, дизайнер, библиотекар и други самородни гении в кулинарията, които ще показват своите умения, знания и въображение. Те ще подготвят обичайни ястия, типичен предписания и такива, приготвени със личен прочит.

Изходът от борбите в кастинг епизодите на MasterChef дава обещание да бъде непредвидим както за претендентите, по този начин и за феновете, защото тази година трима от участниците, на които напълно малко не им е достигнало да продължат непосредствено напред, ще получат втори късмет в конкуренцията. Кои ще са късметлиите, които ще бъдат удостоени със специфичния „ Зелен пас “ с който разполага всеки един от журито, следва да стане ясно още в първия епизод на предаването.

В събота вечер в кухнята на MasterChef ще ври и кипи от усети и страсти. Сред претендентите ще има такива, които ще предизвикат с уменията си и ще изправят пред доста сложни и не постоянно единомислещи избори тримата членове на журито. Други участници пък, ще допрян сетивата им по този начин, че ще ги предизвикат да покажат личните си умения в танците, боравенето с огън и … флиртуването.  

Нови шансове за кандидатите за купата „ MasterChef на България “, ново жури от експерти, което ще обогати кулинарната история на България и ново студио, което ще се трансформира в сцена за хоби-кулинарите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР