Ослепителната Никол Шерцингер сподели снимки от почивката си на средиземноморския

...
Ослепителната Никол Шерцингер сподели снимки от почивката си на средиземноморския
Коментари Харесай

На крилете на ЛЮБОВТА: Никол Шерцингер сподели снимки от ваканцията си с Том Евънс

Ослепителната Никол Шерцингер показа фотоси от почивката си на средиземноморския остров Ибиса, на която е дружно с половинката си Том Евънс.

Красивата певица несъмнено е влюбена и това проличава по цялостното й изражение и усмивка.

Припомняме, че Никол се появи на разположение с новия си другар на афтърпарти след премиите “Златен глобус ”, като по този начин удостовери най-сетне слуховете, че двамата са двойка

Красавицата и някогашният ръгбист отричаха, че имат връзка доста дълго време, като единствено споделяха, че са положителни другари. Самият Евънс показа преди време, че е " блъснал джакпота с приятелката си Никол Шерцингер ". 

Двамата се срещнаха по време на фотосите на музикалното предаване X Factor през 2019 година, където той взе участие, а Никол бе жури.  " Хората постоянно споделят, че когато знаеш, просто го знаеш и аз мога почтено да кажа, че в никакъв случай не съм имал подобен миг. Но в първите няколко дни с Никол, беше просто необикновено и е необикновено от този момент насам ", прибавя той.

43-годишната певица имаше връзка с нашето момче Григор Димитров, като даже посети България, а преди този момент излизаше дъги години със звездата на Формула 1 Луис Хамилтън.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР