Ослепителната дъщеря на победителя в „Сървайвър 3” Ники Мартинов ще

...
Ослепителната дъщеря на победителя в „Сървайвър 3” Ники Мартинов ще
Коментари Харесай

Известна щерка влезе във Фермата

Ослепителната щерка на спечелилия в „ Сървайвър 3” Ники Мартинов ще се бори за огромната премия във „ Фермата”, която започва с пилотния си епизод доскоро . Красивата амазонката Габриела ще се опита да оцелее до финала в риалити шоуто в конкуренция с още 20 мъже и дами. Преди 12 години Ники Мартинов завоюва приключенското риалити, а още от ранна детска възраст учи двете си дъщери-близначки на рискови спортове, които практикуват дружно. Габи не загатна чия дъщеря е в формалната си визитка и единствено Hotnews.bg разбра кой е баща й, станал национално прочут преди повече от десетилетие поради "Сървайвър ".



Габриела е републикански първенец по мотоциклетизъм в клас „ Ендуро”. Освен бързи машини, българската Лара Крофт кара сноуборд и уейкборд, и няма боязън от нищо. Противно на упованията обаче, щерката на Ники Мартинов не си изкарва хляба в областта на спорта, а е шеф на фешън компания. Сред другите красиви и сполучливи дами в предаването са звездата от сериала „ Скъпи наследници “ Даяна Ханджиева, певицата, популяризираща фолклора ни по света - Поли Хубавенска и родената и израснала в стопанство Мис Плеймейт 2018 – Жанета Осипова.

Тя ще би трябвало да почисти името след абсурда с перукерката Вили Боршукова, който се разгоря при започване на лятото. Секси моделката упрекна във физическа разпра фризьорката, която на собствен ред пък съобщи, че плеймейтката си прави реклама и сподели фрагменти от салона си, на които не се вижда даже да допира Осипова.

С работа и компликации, както в никакъв случай до момента, ще се сблъскат също атрактивният млад водач Петър Петров, балканският първенец по илюзионно изкуство и общински консултант Йордан Белев, и виртуозният кулинар Chef Илиян Кустев, който е готвил за Маргарет Тачър, Брад Пит и Реджеп Ердоган.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР