Ослепителна блондинка срещна бездомник пред супермаркета, омъжи се за него

...
Ослепителна блондинка срещна бездомник пред супермаркета, омъжи се за него
Коментари Харесай

Красавица срещна клошар пред магазин, омъжи се за него, роди му две деца - Топ новини


Ослепителна русокоска срещна скитник пред супермаркета, омъжи се за него и му роди две деца. Сърцераздирателната й любовна история се появи в обществената мрежа TikTok.

В едно от видеата си Жасмин Гроган описа по какъв начин пред магазина срещнала бездомника на име Маколи Мърчи. Тя решила да помогне на непознатия и му предложила пари, само че той отказал.

Младата жена споделя за невероятната си любовна история. Тя открива своя обичан пред супермаркет. По това време обаче, мъжът е бездомен, а Жасмин Гроган, излизайки от магазина, му предлага пари, които той отхвърля.
 Красавица срещна клошар пред магазин, омъжи се за него, роди му две деца  Красавица срещна клошар пред магазин, омъжи се за него, роди му две деца
„ Влязох да пазарувам в магазина, единствено че не можех да спра да мисля за бездомния мъж, застанал пред входа. Когато излязох навън го попитах дали мога да му оказа помощ с пари, той отвърна не. Попита ме дали искам помощ с носенето на покупките си и аз се съгласих.

Предложих да му дам нещо за ястие. Беше му неудобно, единствено че се съгласи и отидохме на вечеря. Говорихме дълго за живота му. Отидох и му купих малък телефон, за да поддържаме връзка, имаше нещо друго в него. Взех му стая в хотел и се прибрах. Поддържахме връзка. Не можех да спра да мисля за него, ” споделя Жасмин.

 Красавица срещна клошар пред магазин, омъжи се за него, роди му две деца  Красавица срещна клошар пред магазин, омъжи се за него, роди му две деца
Двамата стартират да си пишат известия, преди да излязат още един път на среща.

Благодарен за щедростта на Жасмин, Маколи ѝ написа: „ Оправи деня ми, благодаря ти много за всичко, ти си невероятна. Не мога да спра да мисля за теб хх. ”

„ Не е нужно да ми благодариш, и аз не мога да те извадя от главата си “, дава отговор тя.

Не след дълго Жасмин го кани на обяд.

„ Взех му нови облекла. Поканих го в дома си и му споделих, че може да остане през нощта, единствено че в последна сметка той остана много повече от една нощ “, прибавя тя.

„ Влюбихме се от пръв взор. Знаех, че той мъжът за мен. Беше толкоз мил. “

„ След няколко срещи той си обръсна брадата. В разследване си направи нови зъби и откри в реалност добра работа. Оттогава не сме се разделяли, “ споделя тя.

Канадската двойката са задружни и много щастливи. И за да направи настоящата любовна история приключена, Маколи предлага брак на Жасмин – дори към този миг имат две деца.

„ Толкова се радваме, че пътищата ни се пресякоха и имаме религия, че нищо не е случайно. Той направи живота ми толкоз по-добър и не мога да си показва да не съм с него “, споделя тя.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР