Оскъдна е информацията в македонските медии за случилото се на

...
Оскъдна е информацията в македонските медии за случилото се на
Коментари Харесай

В Северна Македония няма почти никаква информация за трагедията от АМ Струма

Оскъдна е информацията в македонските медии за случилото се на Автомагистрала " Струма ". Към мястото пътува и македонският министър председател Зоран Заев, както и министърът на външните работи на Северна Македония Буяр Османи.

" В медиите Северна Македония няма никаква информация за случая и за това, което става. Каквото знаем, е от българските медии. Знаем, че министър председателят и външният министър пътуват към България поради злополуката. У нас никой не знае още какво става ", обясни македонският публицист Владимир Перев в ефира на " Bulgaria ON AIR ".

Той сподели, че се знае от информацията досега, че са били 4 рейса на една компания. Те са пътували от Истанбул до Северна Македония.  

Журналистът показа, че досега няма информация за останалите три рейса.

" Такава покруса с рейс до момента не е имало ", посочи Перев.

" Автобус с македонска регистрация, към 2:30 - 3:00 часа, е претърпял тежък случай, след което се е самозапалил. За страдание, огромна част от пътуващите вътре са починали. 7 души са откарани в " Пирогов ". Те са в относително положително положение ", подчерта кметът на Перник Станислав Владимиров.

И добави, че няма информация за другите рейсове. По думите му рейсът се е блъснал в мантинела, след което се е откъснал и е спрял в мантинелата начело.

" Такава покруса не съм виждал. Самият сектор е доста тежък - с доста огромен надолнище и завои е. Ако човек не го познава, подцени го и влезе с по-голяма скорост, може да стане пакост ", посочи кметът на Перник.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР