Осигурени са средства за реновирането на градския стадион Панайот Волов

...
Осигурени са средства за реновирането на градския стадион Панайот Волов
Коментари Харесай

Ще реновират популярен български стадион

Осигурени са средства за реновирането на градския стадион " Панайот Волов " в Шумен, оповестиха за Българска телеграфна агенция от общинската администрация в регионалния град. От там означават, че на гала по връчване на премиите " Спортист на годината " нощес, кметът проф. Христо Христов е споделил още, че финансирането, в това число за още четири предпочитани плана, е обезпечено като част от финансовата рамка за общините, гласувана от Народното събрание с държавния бюджет за 2024 година, а детайлности по тематиката ще бъдат дадени на идна конференция.

Премиерът акад. Николай Денков сподели, че ще спомага за реализирането на значими за Шумен цели и инфраструктурни планове, както осведоми Българска телеграфна агенция след срещана му с кмета проф. Христов в общинската администрация в регионалния град.

Припомняме, че преди три години страната отпусна за стадиона три млн. лева С тях беше изработен ремонт на помощното му игрище и нова зала до него. Има и направени абстрактен план с визуализация за реконструкцията на стадиона.
 Волов (Шумен) приключи присъединяване си в Североизточната Трета лига
Волов (Шумен) приключи присъединяване си в Североизточната Трета лига

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР