Още в самото начало плеймейтката се зае да въведе ред

...
Още в самото начало плеймейтката се зае да въведе ред
Коментари Харесай

След Кратък Но Скандален Престой Нора Недкова Изхвърча От Вип Брадър!

Още в самото начало плеймейтката се зае да вкара ред в Къщата и провежда заседание, с цел да разпредели домакинските отговорности. Първо тя се зае да уволни Кулагин от поста „ вицепрезидент “. „ Това е първа точка от дневния член “, втрещи Недкова с думите си и всички съквартиранти избухнаха в смях. Нора обиди и Розмари като я назова – „ миячка на тоалетни “.

Но това не бяха единствените гафове на плеймейтката. Гафовете на Нора следваха един след различен. Тя не съумя да изясни смисъла на думата „ прокурор “. „ Ами, какво е, знам какво е. Нужно ли е да споделям? “, смотолеви плеймейтката на въпроса на „ ВИП Брадър “ дали знае смисъла на думата.

Нора сама назова себе си и всички плеймейтки тъпи, поради кутията, която си избра в играта „ Кутии “, проведена от „ ВИП Брадър “.

За пет дни тя съумя да изкара отвън нерви съвсем всички съквартиранти със своите искания и прищявки, написа " разкрития ". Тя неведнъж се оплака от храната, която Големият брат и пращаше на пюре. Не спря да мрънка и за ролята си в „ Супер шоу – Норландия “. Нора предяви и още хиляди прищявки, а през днешния ден даже помоли „ ВИП Брадър “ да снимат отначало номинациите й, тъй като не си е контурирала добре лицето и не си е размазала декор дьо тена.

Недкова толкоз се взе на серизоно, че реши да изиска от Големия брат да гледа телевизия по половин час дневно. Участието на плеймейтката ще се помни още дълго и от съквартирантите в Къщата и от феновете.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР