Още в началото на месец ноември миналата година Samsung показа

...
Още в началото на месец ноември миналата година Samsung показа
Коментари Харесай

Samsung може да ни изненада със сгъваем геймърски смартфон

Още при започване на месец ноември предходната година Samsung сподели своя първообраз на сгъваемия смарт телефон Galaxy F, който се чака да бъде публично показан на ревюто MWC 2019 в Барселона през месец февруари.

Но в този момент в уеб пространството се появи информация за нов патент на Samsung, описващ смарт телефон със сгъваем екран, които в разгънат тип образува един огромен екран. Samsung получи новия патент едвам преди няколко часа, като този път става дума за геймърски сгъваем смарт телефон .



Патентът на Samsung демонстрира сгъваем геймърски смарт телефон, който разполага с еластичен екран и специфични бутони за игрите. Интересно е, че геймърските бутони могат да бъдат скрити, когато не се играят игри.

В края на 2017 година Samsung е подал към USPTO поръчка за патент за геймърски смарт телефон със сгъваем екран. Патентът бе утвърден през вчерашния ден и демонстрира скиците на новия телефон.



В патента се споделя, че в прегънат тип, има опция да се огъна дребна част от екрана, като по този метод се дава достъп до игровите бутони. В лявата страна на екрана се намират D-pad бутоните, познати още от решенията на Nintendo. Някои от другите геймърски бутони могат да се употребяват и за други цели, с изключение на за игри.

Решението е забавно, тъй като в случай че не играете, няма да се дразните от съществуването на сходни бутони. Но в случай че сте геймър, можете незабавно да пристъпите към гейминга, бе да се постанова да включвате външен аксесоар.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР