Още в края на миналата година, след финала на музикалния

...
Още в края на миналата година, след финала на музикалния
Коментари Харесай

Нова телевизия, СПИТЕ ЛИ?! Ето го най - наглото доказателство, че X-фактор е бил нагласен! Саня Армутлиева направила невиждана ШАШМА!

Още в края на предходната година, след финала на музикалния формат на Нова ТВ „ Х-фактор “ се заприказва, че успеха  на Елия Тодорова, Никол Канева, Валентина Никова и Елеонора Иванова, по-познати като квартет 4 Magic , е нагласена, припомня HotArena.

Преди да бъдат обявени победителките, всички останаха с усещането, че първото място ще бъде управлявано от екстравагантната Йоана. Изненадващо за всички, нито фенове, нито критици познаха - Йо остана втора, а четирите девойки я надделяха с не доста безапелационните 54%. Тогава като причина за избора 4 Magic да завоюва бе изтъкнато потребността на музикалния шоубизнес от повече женски групи.

 

Че крайният резултат е бил нагласен , се удостоверява ненапълно и през днешния ден – от различен факт. Преди 6 дни в формалния канал на Virgina Records, музикалната компания на Саня Армутлиева, се появи дебютното парче на четирите девойки – „ Together (Вечерай, Радо) ”. Народната ария е пречупена през по-съвременно звучене, съчетана и с британски лирики. Но не това е скандалното.

Клипът е сниман на Небет тепе в Пловдив и е част от премията от музикалното шоу, с изключение на 50-те хиляди лв., които мацките получиха. И тук се крие изненадата шоуто завърши в края на декември – през студения сезон . Макар че снеговалежите тази година съвсем липсваха, не си спомняме да е имало температури, които са подобаващи за нищожни блузки, разкриващи голи пъпове и плещи. А девойките в лентата са по лятно-есенни дрехи, снимани навън (виж в Галерия).

Това води до подозрението, че клипът е сниман преди да завърши петия сезон на „ Х фактор “ , а нищо чудно – и преди да е почнало да се излъчва по малкия екран. Което значи, че кой ще победи във формата, се е знаело доста първоначално и трудът на останалите участници и всичките гласуванията в предаването са хвърлени напразно.

Фенове позволяват, че клипът може да е юридически и в топлите зимни дни през януари и февруари, тази година. Напомнят, че температурите в Пловдив по принцип са си по-меки. „ Но такова разголване през зимния сезон е много съмнително , Саня и екипът просто ни взеха за балъци “, безапелационни са меломаните.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР