Още ужасни подробности за случилото се в Габрово! ВИДЕО МВР

...
Още ужасни подробности за случилото се в Габрово! ВИДЕО МВР
Коментари Харесай

Четирима задържани след втория протест в Габрово СНИМКИ

Още ужасни детайлности за случилото се в Габрово! ВИДЕО Министерство на вътрешните работи с горещи елементи за митинга в Габрово СНИМКИ

Четирима души са арестувани след снощния митинг в Габрово. Това заяви на ексклузивен брифинг в града основен комисар Христо Терзийски, шеф на основна дирекция „ Национална полиция ”, предава Nova.

„ В централната градска част хората се бяха разделили на три лъча. Така се обособиха групи от млади жители – на възраст сред 20 и 25 години, които към 21-21.30 часа започнаха дейности, с които нарушаваха публичния ред ”, изясни той. И добави, че против три от арестуваните лица ще бъдат формирани досъдебни производства. Докладвани са на дежурен прокурор в Районната прокуратура в Габрово. Четвъртият е арестуван поради липса на персонални документи.

„ Около 23.30 ч. са арестувани четири лица за инспекция за зародил пожар в покривна структура на необитаема сграда. По този случай също ще бъде формирано досъдебно произвеждане. Извършен е оглед на мястото на престъплението тази заран ”, съобщи още Терзийски.

Има и един леко потърпевш чиновник на реда.

Повече детайлности вижте във видеото:
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР