Още три мача от 17-ия кръг в Първа лига ще

...
Още три мача от 17-ия кръг в Първа лига ще
Коментари Харесай

Левски ще се опита да се върне към победите срещу последния

Още три мача от 17-ия кръг в Първа лига ще се изиграят през днешния ден.

От 12:30 часа е мачът Славия - Черно море. Двата отбора ще водят битка за Топ 6, която несъмнено ще е доста напечена до края/ Момчетата на Илиан Илиев са извънредно проведени в защита и изключително на открито знаят, че не могат да позволяват доста неточности, в случай че желаят резултатите им да са на равнище. Славия също може да е стабилен, тъй че дуелът се чака да премине в руслото на единоборствата.

" Моряците " не са губили против Славия от 2019 година.

В 14:45 часа на Коритото във Варна ще стане горещо, защото локалният Спартак приема Левски. " Соколите " съумяха да се съвземат и започнаха да нижат по-добри резултати, изключително в последните няколко мача. Въпреки това, те не престават да се последни в класирането.

Определено интервалът е доста сложен за отбора на Станимир Стоилов и се чака да е по този начин най-малко до паузата за шампионата. " Сините " не се оправят във фаза офанзива и даже и вкарването на едно попадение им коства кански труд.

От 17:30 часа е столичното дерби ЦСКА - Локо Сф. " Червените " навлязоха във вихрено движение напоследък и в този момент ще желаят да не стопират с успехите. Локомотив София е измежду най-конкурентните им отбори от началото на сезона.

Тимът на Станислав Генчев несъмнено не може да се оплаче от липса на попадения и голови шансове пред противниковата врата. Това се видя в последните мачове, когато бяха маркирани два гола против Арда и още един на открито против Черно море. Разбира се, това коства някои отбранителни грешки, само че смелостта в играта на " железничарите " сигурно се харесва на почитателите.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР