Още след сватбата на принц Хари и Меган Маркъл се

...
Още след сватбата на принц Хари и Меган Маркъл се
Коментари Харесай

Как Хари и Меган се отделиха от Уилям и Кейт

Още след сватбата на принц Хари и Меган Маркъл се заприказва, че това ще е краят на една братска дружба , а двете херцогини сигурно няма да съумеят да се помирят поради мощните си характери.

Докато чакат преместването си в новия си дом в Ундзор, където към момента кипят усилени ремонтни действия, Хари и Меган направиха първата огромна крачка към формалното разделяне от Уилям и Кейт .
 Снимка 412354

Вчера, 14 март, от двореца Кенсингтън оповестиха, че фамилиите на двамата принцове към този момент имат обособени офиси и пресцентрове . Така Хари и Меган към този момент са си изцяло настрана домакинство с обособен личен състав в границите на общия си дом с Уилям и Кейт. Това се случва с разрешението на кралицата и с поддръжката на принц Чарлз.

Офисът на херцога и херцогинята на Съсекс ще бъде не в Кенсингтън, където ще остане този на Уилям и Кейт, в Бъкингамския замък , където до момента се подвизаваше единствено Елизабет Втора и нейният брачен партньор принц Филип.
 Снимка 412355

От кралския двор оповестиха този ход като " дълго плануван " и изцяло логически, имайки поради последващото пренасяне на Меган и Хари във Frogmore Cottage, написа People.
 Принц Хари, Меган Маркъл и какво издава държанието на херцогинята
Защо Меган държи Хари с две ръце

Има си разумно пояснение

Изглежда разумно и бъдещите родители да желаят да поемат по своя път и да подчертават дейностите си в сферите, в които имат интерес. Когато беше неженен, Хари нямаше тази опция, само че в този момент са двама, а скоро и трима, по тази причина е обикновено да желаят да бъдат обособени фигури. Още повече, че след години Уилям ще стане крал, а Хари също тя би трябвало да бъде запомнен с нещо.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР