Още с отварянето на Московсата борса рублата започна своя ход

...
Още с отварянето на Московсата борса рублата започна своя ход
Коментари Харесай

Рублата продължава да пада

Още с отварянето на Московсата борса рублата стартира своя ход надолу по отношение на миналата сесия. Към 10.05 московско време доларът нарастна с 0.83% до 115.2 рубли, а еврото до 124 рубли (+2.45%). Банката на Русия анонсира ограничения за преодоляване на флуктуациите на пазара на валути, написа

Банката ще разшири времевия диапазон за пресмятане на формалния обменен курс на $ по отношение на рублата и ще опрости процедурата за установяване на формалния обменен курс на еврото по отношение на рублата. Това би трябвало да усъвършенства представителността на обменния курс на $ по отношение на рублата в изискванията на нараснала волатилност на валутния пазар, се споделя в изказване на регулатора.

Официалният обменен курс на $ ще бъде избран въз основа на данните от среднопретегления курс на Московската борса към рублата за покупко-продажби, подписани от 10 до 16.30 часа Периодът на пресмятане ще е от 10 до 11.30 часа. Според обяснението на регулатора това ще разреши да се вземат поради повече транзакции денем. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР