Още през началото на 90-те години на миналия век, по

...
Още през началото на 90-те години на миналия век, по
Коментари Харесай

Неизказаните разкрития на Ванга за Царичина

Още през началото на 90-те години на предишния век, по съществена заповед на Генералния щаб на Българската войска, стартират разкопки в село Царичина. Тогава се изпраща информация, която приказва за това, че там е ситуирана гробницата на първото, живяло на земното кълбо създание. Мястото на самите разкопки се трансформира в скришен обект на военните, по който работят само висши офицери и екстрасенси като Ванга, която точно първа загатнала за това място.

Тя имала привидения за загадъчни летящи обекти, светлини и догатки за възможен контакт обвързван с извънземни. Участниците в тази интервенция упорствали самото проучване на мястото да не се приключва, като учените вярвали, че Ванга и останалите екстрасенси, мощно подвели военните и ги предиздвикали да имат вяра в паранормалното.
Рецепти на Баба Ванга против хрема и възпалено гърло
През зимния сезон най-често се сблъскваме с хремите и настинките, което не е по никакъв начин прелестно. Все повече хора се обръщат към националната ме...
Прочети повече
Тридесет години по-късно е допустимо да се каже, че е една от най-големите измами от историята или може би е дълго търсено доказателство, че въпреки всичко в тази Вселена не сме сами. На тридесет километра в северозападния край от София се намира и самото село,  в което живеят към четиридесет души, множеството пенсионери и доста възрастни хора.

Рано сутринта на шести декември през 1990 година, в центъра на самото село стопират коли на военни и няколко багера. За несъмнено време изкопават дупка на мястото, дълга петнайсет метра и дълбока още два метра и половина. Селяните не заподозрели, че по заповедите на Генералния щаб, военните търсели скритото богатство на цар Самуил.

Няколко години след направените разкопки, над тях се появили странни виолетови светлини, съгласно изказванията на очевидци. Според тях, тази светлина излизала от самото място, където военните копаели, в търсенето на извънземни същества. Край тази мистериозна дупка, били забелязвани постоянно и хора със странни уреди и металотърсачи. Уфолозите също измервали радиацията над самия обект, търсейки странни и необикновени сигнали от различен разсъдък.

Военните считали, че в тази дупка ще открият информация за извънземни цивилизации и съгласно тях се намирал гробът на първото рационално създание, живяло на земята, само че всичко това най-после се оказали единствено легенди. Има и версии, в които военните желали да намерят скритите съкровища на цар Самуил, които били несметни. За това пръв научил генерала на на армията асансьорният механик Димитър Кекеменов.
Ванга с притеснителна прогноза за 2022 година
Вангелия (Ванга) Пандева Гущерова, известна като Баба Ванга, Леля Ванга, Петричката гадателка или Ванга гледачката е българска социална...
Прочети повече
Той един ден сънувал, че Раковски му подсказал на ухо мястото, където било закопано това богатство и като се събудил, Кекеменов разказал на своите сътрудници съня си. След това в самата експедиция след това се присъединили и екстрасенсите, като по този начин военните трансформирали своята цел от търсене на богатство до издирването на извънземен разсъдък.

Към днешна дата самата дупка е запечатана, като в нея не би могло повече да бъде проникнато. Входът на големия трап е покрит с големи камъни, върху които е излята плоча от бетон.



Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР