Още през ХVI век колонизаторите започнали да се установяват на

...
Още през ХVI век колонизаторите започнали да се установяват на
Коментари Харесай

Вижте града, където живеят само жени

Още през ХVI век колонизаторите почнали да се откриват на територията на Бразилия и един път били нападнати от племе, което било формирано единствено от дами. Изхождайки от това, те нарекли реката, която минавала наоколо, Амазония. Там живеят единствено дами. Разбира се, те не атакуват всеки първи срещнат, само че обитават извънредно в затворена общественост. Срещат се рядко с мъже, и то единствено зад рамките на градчето, с една съществена цел - да бъдат оплодени.

Селището се назовава Ноива де Кордейру и съществува повече от 100 години. Негова основателка била жена - Мария Сеньория де Лима. Тя била изгонена от родното село, тъй като изменила на мъжа си. Не единствено че била прогонена, само че и я проклели до пето потомство. Била омъжена не по свое предпочитание, а била дадена от родителите си. След няколко години в омразния брак Мария не издържала, влюбила се в различен мъж и съгрешила.

След няколко години скитничество и циркулиране от място на място тя решила да си основе собствен град. Болната й тематика били мъжете, по тази причина решила да отхвърля на мощния пол достъп само че него. Така там заживели единствено девойки и дами. Всички те се постарали Нова де Кордейру да се трансформира в прелестно място за живот.

В града живеят към 600 дами на възраст от 24 до 35 години. Повечето от тях се занимава с фермерство, с цел да могат да се устоят. Жените там се оправят добре и учудващо, за разлика от доста други женски колективи, не се карат и живеят в мир и съгласие.

Повечето от дамите живеят с деца, само че единствено с девойки. Синовете са с бащите си на няколко километра от градчето.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР