Още през 2008 г. вестник ШОУ пръв в медийното пространство

...
Още през 2008 г. вестник ШОУ пръв в медийното пространство
Коментари Харесай

Тайните подземия на България крият невероятни съкровища

Още през 2008 година вестник „ ШОУ ” пръв в медийното пространство даде думата на някогашния Министерство на вътрешните работи чиновник Милан Миланов , който оповести потресаващи истории оттогава още неиздадената си книга “Тайните подземия на България ”. Интересът на читателите ни към изнесената информация бе голям. А ексченгето продължи да шокира с невероятни разкрития посредством написаното в последвалите още 8 тома. Тези дни от няколкото си участия в два телевизионни канала с народен ефир Миланов отново съумя „ да хвърли в тъча ” и феновете. Помагаше му „ ретранслаторът на галактическа информация ” Гергана Герасимова, с която той е почнал работа след първите няколко тома на „ Тайните подземия на България ”.

Репортерът на „ ШОУ ” още веднъж се срещна и беседва с Милан Миланов , чиято биография е обвързвана със служби в органите на Министерство на вътрешните работи, както и с работа в страните на Югоизточна Азия и посолството ни в Индия преди години. За читателите ни ще напомним, че още по време на соца, властта, с която той разполага, му разрешава да употребява гладко услугите и ясновидските качества на два огромни български феномена – Стефанка Мирчева и Веса Маркова, даже при разкриването и на престъпни закононарушения. Тогава той си води и подробни мемоари от срещите с тях. А в този момент продължава работата си в задаването на необикновени въпроси към Всемирната осведомителна банка „ Акаша ”. Отговорите идват посредством извънсензорните качества на Гергана Герасимова.

– Разбрах, че си имал персонална среща с два огромни колоса на нашето съвремие – проф. д-р Ернст Мулдашев и писателя Мел Гил. За какво си говорихте?


– И с двамата имах персонална среща предходната година. С Мулдашев си говорихме по тази причина по какъв начин при една негова експедиция в Хималаите тъкмо той е бил позволен /от висшите сили – б.а./ до Шамбала. И по какъв начин там е видял с очите си хората – богове; хора, които са били в положение на сомати. Хора, които съхраняват от сътворението на света човешката ДНК и при положение на заличаване на човечеството, ще го възродят точно посредством „ събуждането си ” от сомати. Ернст Мулдашев е видял и самия Буда, който е жив. А пък със световноизвестния публицист и сценарист Мел Гил, създател на „ Метафизиката ”, си говорихме за подземията в България – тези до морския бряг.

– Как се реши да работиш с Гергана Герасимова и да й се довериш за отговорите, които дава на необикновените въпроси, които задаваш?


– Зададох й три въпроса, на които авансово знаех отговорите, само че тя не знаеше това, тъй като нямаше от кое място да знае какво аз знаех. Даде ми съвършени отговори. Отговори, които аз към този момент имах и бях получил преди години от двата феномена, с които работих тогава – Веса Маркова и брачната половинка на поета Иван Мирчев – Стефанка Мирчева. Тези така наречен отговори на никое място не са нито упоменати, нито оповестени, нито се е говорило за нещо сходно преди този момент от който и да било. Те са и задоволително шокиращи, меко казано. Първият от тях бе: “Къде се намира Троя? ”. Гергана ми отговори: „ В Царево ”. Това е родният ми град на брега на българското Южно Черноморие.

– Нима? Троя в Царево?!


– Да! В Царево! Но това е друга тематика. Вторият ми въпрос към нея беше: “Какво има на остров „ Св. Иван ”? ”. Отговорът й бе: „ Първата Библия ”. И на последния въпрос: „ Какво има на остров ”Св. Анастасия ” до Бургас? ”, Гергана отговори, че там се намира част от

книгите на изгорялата Александрийска библиотека

Това бяха все точните отговори на същите въпроси, които преди години зададох поотделно една от друга на Стефанка Мирчева и на Веса Маркова. И двете поотделно тогава ми дадоха същите отговори като тези на Гергана. Герасимова е млада жена, а Веса Маркова и Стефанка Мирчева са от дълго време покойници, и тя даже не бе чувала за тях, няма и по какъв начин да ги познава. След отговорите на Гергана, се взех решение да работя с нея. Механизмът е следният: Задавам й въпроса и тя незабавно стартира да написа, след това може и да не помни какво тъкмо е написала. Информацията тече. Тя е канал за така наречен всемирна осведомителна банка, известна още и като „ Акаша ”. Така се изясняват ясновидските й качества.

– Коя от всичките информации за удивителни събития, хора, времена и впрочем, които ти е давала Гергана Герасимова до момента, се е проверила във времето?


– Доказателства за това, което пиша, има безчет доста, откогато работя с Гергана. Например, да вземем съществуването на антични градове: открит е град на 200 000 години в Африка, до Зимбабве. Това може да се види към този момент и в Интернет. Намерен е потопен град и до Куба. Виждат се постройки и четирите пирамиди – и тава към този момент се появи в Интернет. Но всичко преди този момент е казано от Гергана. Откри се и под земята град в Румъния. Той е по-голям по повърхност от Букурещ. И това след това се появи в Интернет, както и за потъналото НЛО в Балтийско море; както и за трите пирамиди, открити в Босна и Херцеговина, по-стари и от Хеопсовата. Всичко това Гергана преди години ми го беше споделила и го написах в книгите си.

Още не беше намерено и нямаше тя от кое място да знае

– Каква е тази „ Тайна книга ”, с „ разбулването ” на която си се заел?


– Това е кожена книга с незнайна книжовност, написана преди 35 хиляди години от атлантите. Открита е в подземие. Имам преснети единствено няколко листа от нея. Откривателят на книгата изиска да остане неизвестен. В тази „ Тайна книга ” атлантите са описали пътя на траките от Атлантида до земите, през които ще преминат. Описват се кои градове са построили и какви съкровища са оставили – книги, творби на изкуството и така нататък Безценна е!

– Едно от шокиращите ти изказвания е, че е имало български императори в Япония и още, че съществува град /от записките на Софроний/, който „ плава ” в небето?


– Български императори има освен в Япония, само че и в Китай. Те са траки, достигнали до „ Шамбала ”, и на връщане оттова основават обединена страна. Българите са и първите строители на Великата китайска стена. По тези въпроси както в Япония, по този начин и Китай има исторически сведения.

А за града, плаващ в небето? – От телескопа “Хъбъл ” учените са получили картина на небесен град, за който нямат друга информация, с изключение на фотосите. „ Акаша ” в детайли разказва какъв е този град и кой го обитава.

– В Интернет има шокиращи видеозаписи с информация за необичайно създание, което се е появило в Русия – нарекли са го Чупакабра – ти да знаеш нещо по този въпрос?


– Чупакабра съществува. То не е човекоподобно създание, а извънземно, от друга, незнайна на науката планета. То доближава до Земята чрез кораб-майка. Задачата на Чупакабра е събиране и преместване на животинска кръв за проучване. След като умъртви по неусетен метод животното, Чупакабра пуска хоботче, изсмуква кръвта му, съхранява я в специфична за задачата „ торба “ и се връща на кораба. Кръвта се придвижва на планета на Чупакабра, където се пречиства, изследва и обогатява. Един ден с такава по-чиста кръв ще се раждат новите скотски типове на Земята.

– Журналистът, публицист и издател Иван Бунков твърди, че мистерии и в този момент се случват в родното му село Хухла в Източните Родопи: да вземем за пример, появяването на Св. Богородица в цялостен растеж на небето над селото, за което свидетелстваха хора; или пък странни феномени, които стават на връх „ Свети Илия ” над селото. Бунков приказва и за така наречен камъни на цар Дарий, които безусловно от нищото изникват в една дъбова гора, струпани като “огромни пирамиди ” сред тревата; споделя и за редица странни феномени към един дребен водопад край Хухла – имаш ли отговори на тези и други въпроси, свързани с тая част на Източните Родопи?


– На връх “Св. Илия ” има два подземни града на атлантите и на римляните. Факт, който може да се ревизира при разкопки. Има входове към тях. Но

има и хора, които са влизали в града на римляните

Библейският светец Илия е посещавал светилището на върха и е проповядвал тъкмо там. Свети Илия няма гроб на Земята, както и Библията твърди, а в действителност е взет жив с „ огнена каляска ” на небето. В част 10 на “ Тайните подземия на България ” давам отговор на доста от тези въпроси, свързани с Източните Родопи.

– Мистика витае и към така наречен секретна задача на Хитлер, игрални и документални филми се пробват да дадат някакви сведения – какво на вас с Гергана Герасимова ви е известно по този въпрос?


– Отговорите от „ Акаша ” на тази тематика са следните: Хитлер не е погубен, а е избягал с други нацисти в Аржентина. Той е контактувал с извънземни, които са му дали технологии, които към момента не са били познати на Земята. Влизал е в техните НЛО, виждал е бордовите им компютри и така нататък С помощта на извънземни Хитлер е построил подземните градове -лаборатории в Антарктида, които съществуват и през днешния ден. През 1939 година нацистите са разкрили в България антично подземие, откъдето са изнесли невероятни съкровища. Дори за задачата са построили теснолинейката, с цел да придвижват златни и сребърни скулптури, злато и доста други полезности. В България към момента има доста неоткрити подземия на нацистите. Тук те са разработвали елементи за лунни модули, мислейки, че ще построят летателен уред, с който ще достигнат Луната.

Източник: svetovnizagadki.com

 

 
 
 
 
 
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР