Още преди пандемията стана ясно, че Netflix са решили да

...
Още преди пандемията стана ясно, че Netflix са решили да
Коментари Харесай

Развитие около четвъртия филм за Ченгето от Бевърли Хилс

Още преди пандемията стана ясно, че Netflix са решили да вдъхнат нов живот на една от обичаните комедии от 80-те и 90-те години на предишния век - " Ченгето от Бевърли Хилс ". И за цялото това време не липсваха проблеми. 

Какво се случва с четвъртия филм за " Ченгето от Бевърли Хилс "

И новините са...

Адил Ел Арби и Билал Фала  ( " Лоши момчета вечно ", 2020 г.) трябваше да режисират кино лентата, само че се отхвърлиха, с цел да се концентрират напълно върху Batgirl. Филм, на който не му провървя. 

Дуото обаче беше сменено от Марк Молой. А в този момент към този момент знаем малко повече детайлности и какво се случва с четвъртия филм, който се приготвя. От Deadline разбираме, че Тейлър Пейдж и Джоузеф Фордън-Левит са се включили към актьорския състав.

И освен това - фотосите към този момент текат. Затова и разбираме и какво ще бъде неговото публично име -  Beverly Hills Cop: Axel Foley . За момента не се знае какви тъкмо ще бъдат функциите на актьорите. Не се знае и нищо към сюжета.

Ясно е, че Еди Мърфи, като се изключи че ще влезе в основната роля - тази на Аксел Фоули, също по този начин ще бъде измежду продуцентите на сериала дружно с Джери Брукхаймър. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР