Още преди да стане богат и известен, тенисистът Анди Мъри

...
Още преди да стане богат и известен, тенисистът Анди Мъри
Коментари Харесай

Борба докрай: Красивата съпруга на Анди Мъри, която го върна на корта

Още преди да стане богат и прочут, тенисистът Анди Мъри се среща с Ким Сиърс, която през днешния ден е негова брачна половинка. 

Мъри е някогашен отличник в света, три пъти е притежател на Големия шлем, също така е двоен олимпийски златен медалист. Печели два пъти Уимбълдън и има купа Дейвис в сбирката си от титли.
В момента той още веднъж се състезава на Уимбълдън, а неговата брачна половинка Ким както постоянно му е най-верният обожател. През годините тя непрекъснато е по трибуните, до момента в който нейният брачен партньор играе тежките си мачове. Често пъти тя взима и децата им.

Запознанството на Ким и Анди датира още от 2005 година на шампионата US Open. Тя е на 17, а Мъри на 18 години. Ким е дъщеря на треньор по тенис, само че приключва британска литература.
                             

Всъщност Анди се оказва първото ѝ съществено гадже. Тя го среща още когато е обещаващ гений и няма това благосъстояние, което има през днешния ден.
От своя страна Мъри ѝ поднасял цветя и ѝ се обаждал по телефона.
                             

След като Мъри печели първия си шампионат в Калифорния през 2006 година, той намира Ким в публиката, с цел да я целуне. Снимките на двойката към този момент са във всички издания.

В книгата си „ Seventy-Seven: My Road To Wimbledon Glory “, която издава през 2013 година, Анди Мъри написа:

„ В реалност Ким се грижи за мен и ми оказва помощ със ужасно доста неща. Винаги е била до мен. Затова имаме толкоз невероятни връзки. Тя вижда всичките ми страсти, когато печеля или изгубя мач. Само тя знае тъкмо по какъв начин се усещам в даден миг. “

Двамата имат 9-годишна връзка, а през 2014 година се сгодяват. Пръстенът на Ким, който Анди ѝ дава е на " скромната " стойност от 200 000 паунда. И това не е чудно, тъй като положението на Мъри по това време се прави оценка на 30 милиона паунда.
Двамата се женят в катедралата Дънблейн от 12 век в незначителен кръг от родственици и другари. Партито продължава в близкия Cromlix House, първокласен хотел, който Анди и Ким имат и развиват. Това е шотландската женитба на годината.
                             

Преди сватбата си Анди Мъри признава пред BBC Sport: „ Всъщност не съм нервозен, тъй като сме дружно от девет години и половина и живяхме дружно шест или седем години. Мисля, че ще бъда по-нервен по отношение на основаването на семейство, тъй като това би трансформирало живота ми към по-добро. “

 женитба

През 2019 година Анди Мъри взема решение да се отдръпна от тениса поради контузия на бедрото. През този интервал той даже не може да върви, само че с помощта на брачната половинка си, се преборва с физическото си положение и депресията и намира сили да се върне на корта.

„ Тя има ужасно възприятие за комизъм и е извънредно подкрепяща и лоялна. “
Към днешна дата двамата имат 4 деца.

Ето какво признава Мъри в документален филм:

„ Това беше в действителност сложен интервал за мен... Не знам дали децата са го разбрали, тъй като когато съм с тях, постоянно се пробвам да наподобявам жизнен, само че брачната половинка ми несъмнено беше наясно със положението ми. Това натовари доста връзките ни. Тя беше брилянтна и евентуално съм бил много себелюбив, мислейки единствено за себе си и за това по какъв начин се усещам от самото начало, без в действителност да съзнавам въздействието, което има всичко това върху хората към мен. “

Мъри разкрива, че макар окуражителните думи, които е получавал от фамилията и приятелите си, му е било много мъчно да продължи напред.

„ Виждам малко от това в документалния филм. Някои елементи от него са ми много сложни за гледане. “

В момента Мъри се пробва още веднъж да се изкачи в ранглистата и да завоюва нови победи. Дали това ще стане – следва да забележим. Ще му стискаме палци, той го заслужава.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР