Още по-зловещи факти изплуваха за изключително жестокото убийство на актрисата

...
Още по-зловещи факти изплуваха за изключително жестокото убийство на актрисата
Коментари Харесай

Ще настръхнете: Още зловещи факти за убийството на актрисата Виолета Донева!

Още по-зловещи обстоятелства изплуваха за извънредно жестокото ликвидиране на актрисата Виолета Донева

По думите на държавното обвиняване тя била намушкана цели 54 пъти!

И те са били нанесени от нейната внучка Ивет Стайкова. Същата  е упрекната за жестокото ликвидиране на нейната баба. От прокуратурата я упрекват за извънредно жестокото ликвидиране, осъществено по доста непосилен метод за жертвата.

Според обвинителния акт Ивет живеела с приятеля си до 18-ти октомври предходната година.В дома му тя взимала опиати и била нападателна както към гаджето си, също и към неговата родителка.

Заради което приятелят й я завел в дома на баба й, актрисата Виолета Донева. Тя не приемала внучката й да се дрогира и остро осъждала постъпките й. Заради което Ивет изпитвала злоба към своята баба. На идващия ден, вечерта, двете били сами в жилището на Донева.

С желание да заколи своята баба, Ивет взела нож и й нанесла 54 прорезни и прободни рани в региона на шията, тялото и главата. През цялото време Донева била в съзнание  и изпитвала болежка и страдалчество. Актрисата умряла от кръвозагуба. Ивет напуснала жилището й в 5 часа сутринта на другия ден, оповестяват от държавното обвиняване.

От направените тройни и петорни съдебнопсихиатрични експертизи се открило, че Ивет Стайкова знаела какво прави и е могла да управлява постъпките си, е заключението на прокуратурата.

Тагове: Виолета Донева актриса убийство прокуратура Ивет Стайкова внучка Виолета Донева убийство
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР