Още по темата26.06.2018 / 23:18Не изхвърляйте семките от диня! Нямате

...
Още по темата26.06.2018 / 23:18Не изхвърляйте семките от диня! Нямате
Коментари Харесай

Никога няма да ям от диня, на която видя това

Още по темата26.06.2018 / 23:18Не изхвърляйте семките от любеница! Нямате си визия, какъв брой са скъпи и какво лекуват!

Динята е измежду най‐популярните плодове в света. Този плод съставлява ободрителен десерт през лятото, тъй като съдържа доста вода и хранителни субстанции.

Динята също има малко калории, само че доста хранителни субстанции, което я прави съвършена съставна част за намаляване.

Хората нормално чистят семките, когато ядат любеница, само че в случай че знаем какъв брой са потребни, никой не би го правил. Чаят изработен от семките на динята, е отличен за здравето на сърцето и може да помогне в лекуването доста заболявания.

Семките също по този начин са ефикасни против високо кръвно налягане и атеросклероза, а също могат да лекуват и доста други здравословни проблеми.

Както можете да видите, дините са доста питателни и здравословни и по тази причина би трябвало да бъдат част от вашата диета. Как да изберете вярната?

Купували ли сте любеница, която има цепнатина в средата?

Ако забележите пукнатини в месестата част на динята, хвърлете я незабавно!

Това демонстрира, че динята е основана изкуствено и че не е здравословна за консумация. Дини с пукнатини в средата се свързват с тумори и неврологични нарушавания, написа " За дамата ".



Китайските производители на дини, без даже да го осъзнават, употребяват торове, който съдържат вещество, наречено форхлорфенурон (FHF). Той форсира растежа на динята, увеличение на размера със приблизително 20% (прекалено бързият напредък на динята я кара да се напуква отвътре), което значи огромни облаги. Най-малкото, по този начин споделя компанията-производител на торове.

Вкусът и структурата на динята също са разнообразни от нормалното. В допълнение, дините са прекалено много бели семки, вместо нормалните черни.

Въпреки, че FHF се смятат за безвредни и се употребяват от началото на 1980-те години, Цуй Джиан, шеф на Института по зеленчукови култури в Академията на селскостопанските науки на Китай казва, че е по-добре производителите да стоят настрани от субстанции phytohormonal тъй като дините са извънредно чувствителни към химични примеси.

Ето за какво, да се въздържате от закупуване на огромни дини написа още zajenata.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР