Още по темата20.11.2017 / 09:53Волгин отново взриви България часове преди

...
Още по темата20.11.2017 / 09:53Волгин отново взриви България часове преди
Коментари Харесай

Скъсаха от бъзици Волгин заради Гришо, дадоха му Златен скункс

Още по темата20.11.2017 / 09:53Волгин още веднъж " взриви " България часове преди финала на Гришо: Забавлявам се откровено с

trafficnews.bg

Журналистът Петър Волгин получи Златен скункс от Господари на ефира поради мненията си по адрес на най-хубавия ни тенисист Григор Димитров. Шоуто ще бъде излъчено довечера в предаването само че Нова. Припомняме, че преди няколко дни известният радиожурналист втрещи цяла България с поста си, който написа в обществената мрежа по адрес на Гришо. Ето какво гласеше той, без редакторска интервенция:

Изключително досадно е непрекъснато да ни занимават с Григор Димитров. Няма безусловно никакво значение дали въпросният Гришо е спечелил, изгубил или приключил реми. Дали е нараснал банковата си сметка или не също би трябвало да вълнува само самия него. Да превръщаш някакъв състезател в кумир, да се възторгваш от успехите му или да ревеш при загубите му е симптом на доста, но в действителност доста невисок разсъдък. "

Волгин се изяви във Facebook и след триумфа на Григор във финала против Давид Гофен, като вторият му коментар не се различаваше изключително от първия:

Григор Димитров заслужава да бъде поздравен по същия метод, по който заслужава да бъде поздравен всеки доктор, преподавател, композитор, академик, артист, инженер, артист, приключил прелестно своята работа. Що се отнася до вманиачените му почитатели....там всичко е ясно и няма какво да се разяснява.

Междувременно в обществените мрежи скъсаха от бъзици Волгин с колажите, които бяха направени с негово присъединяване.







 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР